Vakula / Dan Andrei / Sublee @ Eden

  • by

Vakula / Dan Andrei / Sublee @ Eden
11 octombrie, 23:00

Vakula este un dj si producator nascut in Konotop -Ukraina, care se face remarcat global odata cu rezidenta in binecunoscutul club moscovit Propaganda.
Din 2010 lanseaza zeci de singleuri si ep-uri pentru diverse labeluri ca Fireckracker, Eheral Sound, Dekmantel si devine cel mai valoros produs muzical de export al Ucrainei.
“Muzica sa este la fel de simplă și melodioasă precum poezia lui Taras Shevchenko dar și la fel de grasă ca untura ucrainiană, de unde provine artistul și stilul său unic de Konotop House”.

Dan Andrei este o aparitie nonsalanta si revigoranta in spatiul muzical house, desi este, culmea, neinfluentat de house.Are deja 5 ani de cand s-a apucat de muzica, insa, in ciuda zonei electronice in care activeaza, influentele lui vin din rock, hip hop, soul, funk si trip hop.
Chiar daca retelele de socializare sunt in topul artistilor, ca si mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maxima fata de ele, motiv pentru care il vei gasi mai degraba la warm-up la Ricardo Villalobos si [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decat pe Facebook.

Sublee: “Pentru mine conceptul de a crea muzica este sinonim cu dragostea. Nu trebuie sa te supui regulilor. Experimenteaza, joaca-te cu sunetele, intelege-le si iubeste-le.Ele au puterea de a ne trasnporta in locuri noi, ne familiarizeaza cu sentimente inca neincercate si povesti nespuse
Cam asa percep eu muzica”

fb event

Leave a reply (we review all comments)