15 ani de Fenomental cu Vița de Vie & friends @ Arenele Romane

  • by

15 ani de Fenomental cu Vița de Vie & friends @ Arenele Romane
11 octombrie, 16:00

15 ani de Fenomental – cel mai bine vândut album Vița de Vie (1 milion de exemplare) – vor fi sărbătoriți de către trupă pe 11 octombrie 2014, la Arenele Romane, împreună cu prietenii:
Paraziții, Gojira & Planeta H și K-gula
COMA, Niște băieți și Pinholes

În deschidere: The Kryptonite Sparks

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock.
În vara lui 2013 își lanseaza primul EP și îl promovează la festivaluri precum Rock’n’Iași (unde au obținut premiul I), Peninsula, Durușa SummerHills sau Posada Rock.

“Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, Fenomental este materialul care ne definește cel mai bine ca trupă în ochii publicului. Reprezintă esența noastră și ne reamintește, de fiecare dată, cine suntem de fapt. Este originea noastră și, din când în când, trebuie să ne întoarcem la origini pentru a merge mai departe. Fenomental este exact opusul albumului Acustic, ce reprezintă cealaltă bornă reprezentativă a discografiei noastre. Cele doua albume sunt Yin și Yang-ul nostru, ce, la o distanță de 15 ani, puse unul lângă celălalt, echilibrează perfect balanța Vița de Vie”, spune Adrian Despot

Open doors – 16.00

Tarife bilete:
35 lei până pe 11 octombrie
40 lei la intrare
Biletele se pot procura de pe iabilet.ro

Puncte fizice de vanzare —> www.iabilet.ro/retea

fb event

Leave a reply (we review all comments)