Elementar @ Fosta fabrică Pionierul

  • by

Elementar @ Fosta fabrică Pionierul
4 octombrie, 21:00

ELEMENTAR, nocturna alchimică, vă invocă puterile magice în amurgul lui 4 octombrie, la 21.00, în fosta Fabrică Pionierul, din Piața Bucur. Anunță-ne intenția de a-ți descoperi elementul la noi@incubator107.com. Nu cerem sacrificii mari pentru ritualurile noastre nocturne, însă cerem înduplecări cu merinde pentru luntraș și 25 lei lustruiți. Găsește-ți straie sau amulete pentru a îmblânzi cele 4 elemente: apă, aer, foc sau pământ. Să înceapă magia apoi!

Slăvim Pământul după legile și riturile Sustenabilității, ca să ne lase să-i îi culegem roadele și să vă inițiem în Culinarium. Suflă vântul de miază-noapte și ne șoptește Lecții de creativitate în ale scrisului. Dacă asculți atent vântul, descoperi poțiunea magică Mindfulness: secretul unei vieți conștiente.

Ne unim puterile și-l căutăm pe Captain Planet într-un Concurs dezlănțuit. Ne lăsăm purtați de val și ne facem un Tatuaj perfect în timp ce ne dezvoltăm cu răbdare Abilitățile extrasenzoriale. Aprindem scânteie de foc în spectacol de jonglerie cu contact ball și poiuri luminoase, ca să ne facem Inițierea în magie și-n Cristale miraculoase. Ca într-un final, să ne descoperim puterea inimii printr-un Concert cu boluri tibetane.

Leave a reply (we review all comments)