Vali Umbra / Vlad Dobrescu / Dj Sauce / invitati: Bean, Afo, Power pe vinil @ Colectiv

  • by

Vali Umbra / Vlad Dobrescu / Dj Sauce / invitati: Bean, Afo, Power pe vinil @ Colectiv
26 septembrie, 21:00

VALI UMBRA, unul dintre membrii familiei Subcarpati aduce “OBSERVATORUL BABA NOVAC”, primul material solo din cariera, la COLECTIV, alaturi de VLAD DOBRESCU (Dj set) si DJ SAUCE.

Invitati:
BEAN | AFO | POWER PE VINIL

Despre OBSERVATORUL BABA NOVAC:
“Albumul este o cronica hip hop a ultimilor 4 ani din viata mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, calatorii, concerte si amintiri” – Vali Umbra
“Locul unde s-a inregistrat albumul a fost comparat cu un observator in care ne-am format puncte de vedere si viziuni cat mai clare asupra industriei muzicale” – Bean de la Subcarpati, unul dintre producatorii albumului.

Pe album apar: Afo, Bean, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed și Gonza – omul cu care s-a apucat de facut hip hop in anul 2000, sub numele de OSP la 3+1.
*albumul se potate descarca la liber de pe www.subcarpati.com.

Pe Vlad Dobrescu foarte mulți îl asociază cu CTC, binecunoscuta trupă de hip-hop înființată la sfârșitul anului 1999, în formula “L Doctor, Deliric 1, Vlad Dobrescu și DJ. Paul”. Trupa CTC a pus bazele primului label independent de hip-hop, “Facem Records”. În 2005, CTC lansează la casa de discuri Roton primul lor album, LP-ul “Dificultăți Tehnice”, “un material non-conformist cu o puternică tentă revoluționara anti-sistem”. Opt ani mai tarziu, Vlad Dobrescu își lansează primul album solo, în opt decembrie. Conține 13 melodii, în colaborare cu: Deliric 1, DOC, Carbon, Aforic, Nwanda, Raku, Pietonu’, Flou Rege, Norzeatic. Singurele piese care beneficiază momentan de videoclipuri sunt ”Insomnii”, “Oameni ca mine” și “Globul de cristal”.
-> https://www.youtube.com/watch?v=ADS9Pgeoc3g

DJ Sauce aka Toma Paul Alex s-a apucat de muzică după ce, prin 2005/2006 l-a văzut pentru prima dată pe Kid Koala la București și și-a zis: “gata, asta vreau să fac!”. O lună mai târziu și-a achiziționat două platane Tehnics, a împrumutat un mixer de la “eroul din Târgu Mureș, Dan Bazix”. De aproximativ cinci ani colaborează cu “Facem Records” și îi place să pună muzică cu DJ K-lu. Detaliul de pe urmă suntem siguri că-l știați deja.

-> https://www.youtube.com/watch?v=JkfALEHU7G4

Bilet: 10 ron

fb event

Leave a reply (we review all comments)