Serious Bass Night @ DN1 RoHabit

  • by

Serious Bass Night @ DN1 RoHabit
26 septembrie, 20:00

Serious Dub va propune o excursie muzicala prin cele mai importante stiluri ale muzicii bass. O seara si o dimineata in aer liber alaturi de:

Mighty Boogie (TM)
Mighty Boogie sau Haidu Bogdan este un DJ, producator si promoter din Timisoara. Calatoria sa muzicala a inceput in anul 2003 alaturi de primul soundsystem romnesc numi Fiyah Burn Sound, o combinatie unica intre doi DJ si un MC care mixau de la reggae, dancehall, jungle la dubstep si drum and bass. In 2010 a inceput aventura in lumea productiei muzicale, lansand primul EP dubstep in 2012 la label-ul grecesc V.I.M. Records. Acesta a fost rapid urmat si de alte productii lansate. 2014 este al patrulea an in care l-am putut vedea pe Mighty Boogie la prestigiosul Outlook Festival din Croatia.

facebook
soundcloud

Kaya Foundation
Kaya Foundation este probabil cel mai vechi crew de reggae din Romania, inca din 2008 fiind prezenti la majoritatea evenimentelor de acest gen. In 2009 au construit primul sound system din tara ( Kogaion Sound System ) si au pus bazele festivalului ONE LOVE, primul eveniment anual dedicat muzicii reggae si culturii sound system.

Low Freq
LowFreq este un proiect ce explorează frecvențele joase ale muzicii, frecvențe ce fac corpul să vibreze. În muzica creată de LowFreq accentul nu este pus numai pe tobe sau pe bass dar si pe armonii și efecte care pot induce o anumită stare.
Sunetul creat este unul militant ce provine din realitatea cotidiană.
LowFreq face parte din trupa Shadowbox, alături de Big Blunt (bass), Kluster (voce) și Răzvan Ristea (tobe). LowFreq este membru și Irie Warriors Sound System unde, alături de Dani și Sheba, promovează cultura dub.

https://www.facebook.com/lowfreqdub
https://soundcloud.com/low-freq
https://soundcloud.com/the-dream-diggers

Serious Dub
Serious Dub reprezinta pasiunea pentru muzica dub, si a luat nastere relativ recent, in a doua jumatate a anului 2011, ca o grupare de promoteri ai muzicii dub reggae. Un an mai tarziu Serious Dub a fost co-organizator al Subsonic Festival 2012 – Paulesti, pentru care a propus majoritatea numelor din line-up-ul scenei soundsystem.
Din dedicatia pentru muzica dub au aparut si productiile muzicale Serious Dub, iar pe scena ofera un set evolutiv de la dub la steppa in stil soundsystem, impachetati cu dubplate-uri, singura promisiune fiind legata de calitatea si exclusivitatea muzicii, considerand mai putin importante modalitatile de exprimare, atat timp cat vibe-ul este pozitiv.

https://soundcloud.com/seriousdub
https://www.youtube.com/seriousdubmusic
https://www.facebook.com/seriousdub

MC host:Vapor (Basska)
Theo, cunoscut in lumea muzicala underground sub pseudonimul VAPOR sau VAPSI, este un tanar MC nascut si crescut in Bucuresti. Vapor iese din tiparul MC-ului roman prin energia pe care o debordeaza la fiecare concert pe care il sustine pe cont propriu, cu colegii din cele doua trupe din care face parte ca solist, OBC si BASSKA, sau alaturi de alti colaboratori ca Omu’ Gnom, The Dream Diggers, Ateliere de creatie. Stilul sau e caracterizat de un tempo alert, livrarea sa (in limba engleza) fiind “always on-point”. Este confortabil pe beaturile clasice de rap dar se distreaza la fel de bine pe live-urile ska, reggae, rock si drum&bass.
La inceputul acestui an, Vapor a pornit intr-un turneu national (incluzand peste 10 orase) alaturi de nou-infiintata trupa Basska, acestia fiind primiti cu energie si entuziasm in toate orasele vizitate.

https://www.facebook.com/BasskaOfficial

Intrare liberă.
fb event

Leave a reply (we review all comments)