Skip to content

Let the bass flow x Robbery Tour Preview @ Goblin

  • by

Let the bass flow x Robbery Tour Preview @ Goblin
25 septembrie, 21:00

Prima editie din aceasta toamna este una speciala!
Incepand cu luna octombrie Scumbags vor fi in turneul de promovare al albumului Robbery, alaturi de Dazecraft iar pe data de 25 septembrie vom lua parte la singurul preview inainte de release-ul oficial.
Alaturi de ei va fi Meetsa, unul dintre newcomerii promitatori din sfera drum&bass.

Dazecraft
// L. T. B. F.

https://soundcloud.com/dazecraft

Cu o experienta de aproape 5 ani, atat ca dj cat si ca organizator, Dazecraft s-a calit in a fi exact entertainer-ul ce face sa bata inima fiecarei petreceri. A pus bazele proiectului New Medicine, a tinut una dintre cele mai de succes serii locale de bass music si a impartit scena de-a lungul timpului cu nume sonore ca: Numa Crew, Culture Shock, ShockOne, membri HMSU.org si alaturi de locali de renume precum Gojira, Unlocka, Limun, Phoneme, Tremour si multi altii.

Scumbags
// Doomers & Vlad B.

Cei doi au colaborat cu Cocoon Kills si s-au inscris pe harta locala de productori de bass music, avand un album terminat recent si au impartit scena cu artisti precum Borgore, Hucci, Drumsound & Bassline Smith, Zomboy si True Tiger. Incepand cu luna octombrie acestia vor fi in turneul de promovare al albumului “Robbery” alaturi de Dazecraft.

Meetsa
// 170 Audio

https://soundcloud.com/meetsa-1

Unul dintre cele mai noi nume aparute in scena romaneasca de Drum&Bass, Meetsa, membru 170 Audio, s-a facut remarcat prin seturile sale pline de energie la diferite petreceri de la cele mai mici pana la cele de nivel inalt.S-a facut auzit la Arena dnb Radio Show si la festivalul Street Heroes. A impartit scena cu majoritatea artistilor romani cat si straini precum: Distance, Darkside, Transparent, Congi.
───────────────
Blood pressure’s getting high,
Bassline racing up your spine,
Virus crawling in your mind,
LET THE BASS FLOW!
You’ll be fine!
───────────────
*It’s all about the bass!
───────────────
Goblin Club // Smardan 30
Intrare libera // 21:00

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version