We Singing Colors – End of the world

  • by

We Singing Colors lanseaza clipul neoficial al piesei “End of the world” , odata cu sfarsitul oficial al verii. Imaginile alese pentru a ilustra piesa fac parte din filmul “The straight story”, regizat de David Lynch.

“Odata cu clipul asta, simt ca ne-am intors putin la inceputuri, in urma cu 3 ani, atunci cand lucrurile curgeau firesc, fara bugete, fara programari de shootinguri si intalniri cu scenaristi. A fost nevoie doar de o noapte de nesomn si o potriveala cu filmul lui Lynch si asta a fost tot. De fapt, We Singing Colors asa a si pornit la drum, ca fiind o imbinare mai coerenta intre imagini, cuvinte si muzica. Prima piesa lansata a fost “Alone”, de asemenea cu imagini din filmul Easy Rider” – Andrei Hategan, WSC.

“End of the world” a aparut pe albumul de debut al trio-ului bucurestean, “Made of wool, made of heavy metal”, lansat in aprilie 2014 si a fost inregistrata, mixata si masterizata de Marius Costache la Next Dog Studio.
Acum ceva timp am stat de vorbă cu We Singing Colors într-un feeder insider super drăguț pe care îl găsiți aici. Pentru clip,

Leave a reply (we review all comments)