Deschidere URBN Store

  • by

Ne plac brandurile streetwear din jurul lumii și apreciem un label bun, așa că lansarea URBN Store a fost mult așteptată și foarte binevenită. Magazinul aflat pe strada Căldărari nr. 3 și-a deschis porțile ieri seară și am avut plăcerea de a fi acolo, printre fețe familiare și ținute cool.

URBN Store mi-a atas atenția imediat printr-un design și branding sleek, interiorul este amenajat cu bun gust, iar merchandise-ul reunește multe nume apreciate, alături de contribuții românești foarte tari.

A fost foarte plăcut să explorez printre modelele de haine, încălțări și accesorii – streetwear de la Carhartt și Rockwell by Parra, shoes Nike, Onitsuka/Asics, New Balance, Adidas, Pointer. Cât despre produsele românești, Ioana Ciolacu ne oferă un capsule collection superb, găsim și coloratele borsete Bumbag făcute de Ramona Manea și șosetele trippy marca Stereo Socks.

După ce mi-am terminat turul, m-am delectat cu niște prăjituri delicioase din care aș vrea grozav să mai mănânc, și m-am alăturat mulțimii care stătea în fața magazinului, într-un murmur de socializare, printre revederi și întâlniri noi. Înăuntru, Emap ne oferea o coloană sonoră numai bună.

De-abia aștept să-mi cumpăr ceva de la URBN Store. Check it out, foarte drăguțe produsele!

photos by feeder

Leave a reply (we review all comments)