Iarmaroc caritabil @ Biblioteca Herăstrău

  • by

Iarmaroc caritabil @ Biblioteca Herăstrău
13, 14 septembrie, 09:00

Se spune că dacă un an de zile nu folosești un obiect deloc, înseamnă că nu mai ai nevoie de el în viața ta.

Cu toții avem prin casă multe obiecte pe care e posibil să le fi îndrăgit la un moment dat într-o vitrină, pe un raft sau pe un umeraș. Jucării, haine și încălțăminte pentru copii și adulți, cărți si orice alte lucruri de calitate, în stare bună, care te fac sa ți le doresti dar care, odată cumparate, se dovedesc mai puțin utile decât speram. Din lipsă de timp, sau poate pentru că e nepractic, le abandonăm pe majoritatea prin casă, pe rafturi sau prin șifoniere, în loc să le reintroducem într-un circuit al folosinței durabile.

Noi propunem un iarmaroc [garage sale] în care oferim oricui posibilitatea să-și vândă obiectele de bună calitate pe care nu le mai folosește. In plus, taxa de participare este modică (40 de lei pentru o zi, 50 de lei pentru ambele), iar banii strânși vor fi donați asociației The Little People care sprijină copiii si tinerii bolnavi de cancer.

Vrem să dăm spre folosință lucruri inutile pentru noi, dar utile pentru alții, și să îi ajutăm în același timp pe copiii de la Compartimentul hemato-oncologie, Clinica Pediatrie 2 a Institutului Clinic Fundeni din București.

Lăsăm la liberul arbitru suma pe care sunteți dispuși să o donați mai departe.

Iarmarocul are loc sâmbătă și duminică, 13 și 14 septembrie, de la nouă dimineața până spre după amiază, în parcul Herăstrău, la Terasa Biblioteca, aproape de Metrou Aviatorilor sau de Arcul de Triumf.

Veniți să aruncați un ochi, să găsiți obiecte de care chiar aveți nevoie și să sprijiniți niște copii care chiar au nevoie de ajutor.

Pentru un loc de vânzare sunati la 0722844009 sau email la gabrielolteanu@yahoo.com

fb event

Leave a reply (we review all comments)