Transylvanian Rippers 2014 @ Cluj Napoca

Transylvanian Rippers 2014 @ Cluj Napoca
5-7 septembrie

Clubul Sportiv Skateboard Transilvania organizează în perioada 5 – 7 septembrie a treia ediție a festivalului de sporturi extreme Transylvanian Rippers în Skatepark Rozelor din Cluj. Vă invităm cu drag la trei zile pline de adrenalină, competiție și voie bună în cel mai modern skatepark din România.

Sportivii se vor întrece in cadrul celor trei probe, skateboarding, role și BMX, grupate pe câte două categorii, juniori și seniori. Înscrierile costă 30 de lei pentru înscrierea în avans de pe siteul www.skateboardtransilvania.ro în perioada 11 august – 3 septembrie sau 40 de lei la fața locului. Fiecare concurent va primi pachetul promoțional TR14 și acces gratuit la toate petrecerile din cadrul festivalului. Premiile sunt consistente și vor fi în marea lor majoritate bani gheață.

Cele trei zile de concurs vor beneficia de o coloană sonoră asigurată de catre cei mai buni dj-ei clujeni, vineri va avea loc un warm-up party pe terasa Cotton Club, iar sâmbăta se va încheia cu partyul oficial Transylvanian Rippers într-o locație surpriză.

Vă așteptăm!

fb event

1 thought on “Transylvanian Rippers 2014 @ Cluj Napoca”

  1. Pingback: Transylvanian Rippers 2014 @ Cluj Napoca | Urban Culture

Leave a reply (we review all comments)