Been there, liked that: Street Heroes Summer Swag

  • by


Dragoș Cârlan – flip backside lipslide (Ist place & best trick winner)

Been there, liked that: Street Heroes Summer Swag

Și-a trecut și cea de-a zecea (!) ediție Street Heroes, la care mi-aș fi dorit să stau mai mult, pentru că în cele câteva ore prinse, atmosfera m-a cucerit, m-a relaxat și m-a făcut să mă simt ca un spectator la un film entertaining. Când am ajuns, simțurile mi-au fost copleșite de atâtea activități diferite care se întâmplau în același timp. Muzică și break-danceri pe scenă, tineri jucându-se baschet în lumina caldă a soarelui care pica foarte fotogenic peste Arene, biciclete, role și skate-uri, concursuri și comentatori sportivi, liceeni și veterani într-ale acestor frumoase subculturi.

Ne-am așezat pe scaune, iar perspectiva s-a schimbat – arhitectura Arenelor Romane și-a dezvăluit perk-ul. Am urmărit concursurile BMX și skateboard, și-a fost atât de tare! Comunitatea emana acea energie anume pe care orice grup unit care împărtășește pasiune o are. Caldă, veselă, empatică. Strigăte de încurajare și de minunare, emoții trăite colectiv.

BMX


Florin Flow – backflip tailwhip


Mihnea Dinu – tailwhip over rail


Sinan Coveltir – tuck no hander to barspin

Skate


Bobo – nollie bs180 flip


Cohal Cristian – fronstside noseslide


Dragoș Cârlan – fs lipslide


Gabriel Dorissa – nollie treflip


George Bărbulescu – bluntslide


Marius Diatcu – bs flip peste colț (3rd place)


Mihnea Groseanu – fs feeble (2nd place)


Andrei Neacșiu – fakie 50-50 (best trick la control section)


Scotch – smithgrind


Tony Drăguș – kickflip

Din păcate, în timpul concursului de skate a început să plouă, iar o mare parte din oameni a fost gonită, fie la adăposturi improvizate, fie plecând. Un mic grup a rămas în continuare în fața scenei de break-dance.

Din păcate, a trebuit să plecăm și noi, iar finalele au fost amânate pe duminică din cauza ploii. Chiar îmi pare rău că n-am apucat să savurez întreaga experiență, cu rolerii, finalele și concertele, însă mi-a plăcut foarte mult și mă bucur că există asemenea evenimente în București.

photos by feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)