Lilith, Cezar, Mihigh, Dubtil, Zotist @ Boat Club Carol (Open-Air & Roof)

Lilith, Cezar, Mihigh, Dubtil, Zotist @ Boat Club Carol (Open-Air & Roof)
23 august, 23:00

Line-up Complet:

Cezar
http://understand.ro/

Dubtil
https://soundcloud.com/dubtil

Lilith (Novus / Draft / Amazing Music)
https://soundcloud.com/lilithofficial

Mihigh
https://soundcloud.com/mihigh

Zotist
https://soundcloud.com/zotist

Professional Video Mapping: Aural Eye

Local Gathering in The Park by The Lake!
Saturday 23rd August / 22:00 / Boat Club Carol – Carol Park (Bucharest)

Dupa ce ne-am reintors din vacante, ne adunam la un dans cu voie buna sa povestim momentele frumoase din aceasta vara, Pentru cei care inca nu s-au saturat si vor mai mult v-am pregatit o petrecere pe masura in pontonul de pe lacul din Parcul Carol.

Pentru noi aceasta petrecere marcheaza un al doilea mare pas in istoria si evoluatia Local Gathering, pasi cu migala ganditi din timp si alesi la momentul oportun. Astfel dupa debutul lui Praslea in primavara, acum suntem onorati de prezenta lui Cezar la pupitru intr-o locatie de vis!

Cezar pilon de rezistenta al label-ului romanesc Understand, membru cu acte in regula al label-ului [a:rpia:r]] si om de baza in ourown.ro. Lista ar putea continua insa ne oprim aici si am putea zice ca este acel om activ din umbra multor proiecte si evenimente, totodata si liderul curentului “new kids on the block”.

Credem ca deja sunteti convinsi de cele promise de noi de-a lungul timpului si astfel va surprindem din nou cu o noua premiera in Romania. O cireasa de pe tort am putea spune, si anume cu prezenta olandezei Lilith! Artista completa atat ca DJ cat si ca producator, in ascensiune maxima in aceasta perioada, cu prezente dese la cele mai bune festivale din lume sau locatii de top. Ne-am facut temeinic temele in privinta ei si am ales de cuviinta ca e momentul perfect sa o invitam sa ne incante cu sound-ul ei unic si special!

Totodata cu suport masiv local din partea lui Dubtil, artist de care suntem convinsi 100%! Dansandu-ne cu succes pana la ultima secunda a fiecarei petreceri la care a participat, producator pe val, sta sub semnul seturilor dub si lungi de afterhours de care nu ne mai saturam!

O aparitie noua la Local Gathering este Mihigh! Rezident al unuia dintre cele mai bune cluburi din lume si anume Midi din Cluj, momentan prins in arta productiei si foarte asteptat la Bucuresti, avem acum onoarea sa il auzim intr-un party ce i se potriveste ca o manusa!

Start-ul petrecerii va fi dat de Zotist, rezidentul si fondatorul Local Gathering. Adept al petrecerilor lungi si de afterhours, tot timpul fiind printre ultimii la plecare, culmineaza cu o selectie vasta, seturi lungi si siropoase, pline de sunete calde si armonii house-clasice de finete!

Dresscode: Warm & Cozy!

fb event

Tags:

2 thoughts on “Lilith, Cezar, Mihigh, Dubtil, Zotist @ Boat Club Carol (Open-Air & Roof)”

  1. Pingback: feeder insider w/ Lilith (ro) | Feeder

  2. Pingback: feeder insider w/ Lilith (en) | Feeder

Leave a reply (we review all comments)