ADfel 14 @ Fabrica

  • by

ADfel 14 @ Fabrica
18-24 august, 12:00

IQads organizeaza a 9-a editie ADfel, eveniment care aduce impreuna brandurile care nu se molesesc in fata neconventionalului si publicul bucurestean care vrea ceva diferit in fiecare seara de vara. Participarea publicului este gratuita.

Bucurestenii sunt asteptati la terasa cu propuneri creative care profita de potentialul spatiului. Prilejuri de manifestari de brand asa cum nu am mai vazut vor fi la fiecare pas, fie prin intermediul happening-urilor, fie prin activari creative, desfasurate direct la Fabrica sau lansate online si continuate la eveniment, la terasa, in pub sau in club, in sala de billiard sau la skatepark-ul indoor.

Ca de fiecare data, organizatiile culturale, educationale, ecologice si sociale vor avea la dispozitie primele 3 zile ale evenimentului, Zilele Culturale, pentru a-si prezenta neconventional misiunea si modul in care vor sa faca lumea mai buna.

Cele mai destepte parodii de reclame inscrise la competitia Grand Spoof vor fi recunoscute si premiate la ADfel in seara de joi, 21 august.

Pe intreaga durata a evenimentului, expozitia ADfel Galleries va reuni studii de caz ale celor mai premiate lucrari neconventionale din lume.

fb event

Leave a reply (we review all comments)