The secret life of superheroes (pool party) @ Daimon

The secret life of superheroes (pool party) @ Daimon
15 august, 22:00

Dacă ești artist, copy, marketer, urban swagger, dansator, fresh maker, rider, baller sau pur și simplu ai un superskill, vino să petreci alături de cei mai cool supereroi, vineri 15 august la Daimon Pool !(Piscului 19)
Îmbrăca cel mai tare costum de erou și poți câștiga un card valabil o lună la sală sau la piscină! Batman, Superman, Catwoman, Robin sau Green Lantern, tu alegi! Poți chiar să-ți inventezi propriul erou cu un costum original sau dacă ești curajos și îți asumi că e posibil să fii aruncat în piscină, costumează-te în villan!
Și pentru că supereroii petrec la cel mai înalt nivel am pregătit un super line-up de vară: Sacha Robotti, The Model și Snygg.

Sacha Robotti este jumătatea cunoscutului duo berlinez Robosonic și vine în România cu cele mai fresh beaturi de tech-house, booty music și house. Muzica lui Sacha are un avantaj experimental, folosește o paletă de sunete bogate și spune o poveste cu straturi peste straturi de adâncime și de emoție. Ea are de asemenea o calitate sonică care o detașează față de celelalte. Cu un nume real ca Sacha Robotti este clar încă de la naștere că urmează o viață de inginer sau lucru cu inteligența artificială. Cu toate astea, încă de la 7 ani, Sacha a dat semne de o puternică legătură cu muzica atunci când a început să cânte în mod excesiv la violoncel. Mai departe a colaborat cu nume mari precum: Claude Vonstroke, Kill Frenzy, Look Like, Loca Lozano și muzica lui este folosită în seturi ale lui John Tejada, DJ Rush, Seth Troxler, Ellen Allien, Miss Kittin, Joris Voorn.

Nu e nevoie să scriem descrieri lungi și elaborate despre The Model. Și nici să povestim despre releaseurile sale sub umbrela unora dintre cele mai tari labeluri din lume. The Model nu doar că are un sunet propriu, dar a inventat și un gen de muzică: Dark Techno Baroque. The Model este cunoscut atât ca dj cât și ca producător. Cu siguranță nu e dj-ul obișnuit și nici cel mai potrivit pentru o seară de chill.

Charlie Boy the Rabbit King a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.

Snygg

Entrance fee: 20 ron

fb event

1 thought on “The secret life of superheroes (pool party) @ Daimon”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W20 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)