The Cat Empire, Subcarpați, Basska, Blazing Vibez Soundsystem @ Arenele Romane

The Cat Empire, Subcarpati, Basska, Blazing Vibez Soundsystem @ Arenele Romane
31 iulie, 18:00

The Cat Empire
site
facebook

The Cat Empire a luat fiinta in Australia, in anul 1999, fiind formata in prezent din Ollie McGill (clape si backing vocals), Ryan Monro (bas si backing vocals), Felix Riebl (percutie si vocal), Harry James Angus (trompeta si vocal), Will Hull-Brown (tobe) si Jamshid “Jumps” Khadiwhala (turntables, percutie). Muzica lor a fost descrisa ca un melanj ingenios de jazz, funk si rock, cu puternice influente latino, reggae, ska si dub, trupa fiind recunoscuta pentru atitudinea militanta fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice.

Subcarpați
site
facebook

Subcarpati este una dintre cele mai iubite trupe romanesti contemporane, a carei muzica a devenit un adevarat manifest croit in jurul folclorului romanesc, introdus cu maiestrie in cultura underground actuala. Ritmuri de dub, breaks si hip-hop se impletesc perfect cu sonoritati traditionale si proiectii video tematice, dand nastere unui stil care si-a castigat intr-un timp scurt foarte multi adepti. Alcatuita din Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil si VJ Andri, trupa are la activ trei albume in palmares: Subcarpati – 2010, Underground Folclor – 2012 si Pielea de Gaina – lansat in urma cu doar cateva saptamani.

Basska
site
facebook

Considerata de multi drept revelatia muzicala a anului 2014, Basska este o noutate nu doar prin simpla ei prezenta pe scena romaneasca, ci si prin stilul muzical abordat care suprinde prin ingeniozitate si efervescenta. Un amestec bine inchegat de ska, hip-hop, rock, drum&bass, balkan, punk, piesele celor de la Basska sunt o nebunie instrumentala ce caracterizeaza perfect identitatea artistica a celor 8 componenti, 8 personalitati aparte, cu background-uri muzicale diferite.

Blazing Vibez Soundsystem
mixcloud
facebook

Blazing Vibez Soundsystem este la acest moment cel mai important crew bazat pe reggae si dancehall din Romania, cei patru membri avand la activ party-uri saptamanale, numeroase mix-uri si colaborari cu artisti cunoscuti din zona muzicala urbana. Bazele Blazing Vibez au fost puse in anul 2010, cand Jah Army Events – comunitate online dedicata iubitorilor muzicii si culturii Rastafari – a demarat prima serie de party-uri reggae din Romania. Evenimentele s-au bucurat de succes in randul fanilor si, in scurt timp, echipa din spatele acestor petreceri a devenit Blazing Vibez Soundsystem – un crew format din patru Selecta si DJ: Chesarion, DJ Oldskull, DJ Undoo si Zodiak (Colentina Sound System).

Biletele care asigura accesul pentru toate cele patru show-uri sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, si pot fi achizitionate de pe www.myticket.rowww.iabilet.ro, precum si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, sau casa de bilete a Salii Palatului.

fb event

1 thought on “The Cat Empire, Subcarpați, Basska, Blazing Vibez Soundsystem @ Arenele Romane”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W17 | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.