Feeder Jukebox #01 – Cunty666

Feeder Jukebox #01 – Cunty666

Azi pornim ultima combinatie de cea mai noua generatie si se numeste Feeder Jukebox™, un spatiu virtual unde vor fi prezentati doar cei mai fresh muzicieni si producatori din spatiul real mondial. Atat de fresh incat reclamele cu fructe carnoase si cu stropi de roua nu ar avea nicio sansa in comparatie. Atat de fresh incat nu ai destule trepte la frigider ca sa ii pastrezi in conditii optime.

Se spune ca ‘doamnele intai’ asa ca vom porni cu o mare doamna. Apartine scenei milaneze, o scena despre care vom mai discuta pe viitor pentru ca este prolifica, este pe val si este o miscare in plin moment. Tot ce pot sa va spun este ca acolo, in Milano, ea e mama lor – Cunty666.

Cunty666 e o fata Nike si mancarea ei preferata (spoiler alert) este pizza. Stilul ei este energic si plin de viata si reuseste sa comprime multa traire in ceea ce face, in plus nu-i plac mixurile lungi.

Iar cand vine vorba de mixuri super surpriza ar fi ca ne-a pregatit un mix special pentru Feeder Sound™, cu care, intre noi fie vorba, am avut putine emotii cu Soundcloud-ul, dar intr-un final fericit l-am putut savura din plin. Exact ca pe o felie de pizza.




Click-urile tale ar trebui sa se indrepte spre:

FB Cunty666
SC Cunty666

Jukebox™ Curator
Eusebiø Digital ✈

SaveSave

1 thought on “Feeder Jukebox #01 – Cunty666”

  1. Pingback: Feeder Jukebox #06 – Lvnar | Feeder

Leave a reply (we review all comments)