King Of Drop

  • by

King Of Drop

Pasionații de dubstep și drum and bass au un motiv  de bucurie vara aceasta. Pentru al doilea an consecutiv, burn studios și Arena DNB dau startul competiției de remixuri King of Drop. Cei mai îndrăzneți DJ începători se pot remarca prin remixarea unei piese consacrate.

Începând cu data de 23 iulie și până pe 9 septembrie 2014, producătorii de drum and bass și dubstep se pot înscrie la King of Drop, competiția care funcționează ca o adevărată rampă de lansare și ocazie de a transforma o pasiune într-un proiect de lungă durată.

Piesa care intră anul acesta în competiție este “DORURI”, produsă de ARIA URBANĂ, una dintre cele mai îndrăgite trupe underground din România. Aceasta este disponibilă aici, iar cei care își doresc să transforme “DORURI” într-un remix personal mai au timp până pe 9 septembrie.

În ultimii ani, King of Drop s-a dedicat scenei locale de muzică, aducând în prima linie noul val de producători și DJ. Cei care participă la competiție pot arăta publicului de ce sunt capabili în ale remixării. Noi privim King of Drop precum un call to action pentru cei care vor să se implice mai mult în scena de drum and bass, un îndemn la creativitate menit să aducă mai aproape toți membrii comunității., spune Vlad Cernea, organizator Arena Dnb.

Premiile sunt impresionante pentru pasionații de drum and bass și dubstep. Aceștia au șansa să participe la toate evenimentele marca Arena DNB, timp de un an, după cum urmează:

Locul 1: Un set la următoarea petrecere Arena DNB și invitații timp de 1 an la petrecerile lor.

Locurile 2 si 3: Invitații la petrecerile Arena DNB timp de 1 an.

Pe lângă piesele câștigătoare, cele mai bune dintre cele înscrise în competiție vor fi încărcate pe canalul Youtube Arena DNB TV.

Mai multe detalii despre competiție și reguli de înscriere: http://burn-studios.arenadnb.ro/

Leave a reply (we review all comments)