Been there, liked that: Train Delivery 2014


Diorama din muzeu
Been there, liked that: Train Delivery 2014

Tocmai ce-a trecut a doua ediție Train Delivery, cu soare și ploaie, graffiti și muzică, arte și trenuri, tot evenimentul fiind condimentat de personajele pestrițe ale Gării de Nord. Călătorii aterizau brusc într-o gară vie și veselă, în care announcerele se amestecau cu muzica techno și oamenii își regăseau prieteni în mulțimea plină de fețe familiare.


Ubic

Peronul special amenajat pentru eveniment era plin de activitate, de la graffiti și desene pe tricouri la cauze sociale și alte trebușoare. Am vizitat muzeul CFR și-am văzut diorama cu trenuri, cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut în ultimul timp, despre care domnul paznic mi-a spus că este cea mai mare din România. Ne-am mai bucurat de centrale și telefoane vechi, tehnologii de început de secol XX și machete CFR din trecut.


Pass și pasărea

Ne-am bucurat să-l regăsim pe Pisică Pătrată, care picta monstruleți în al lui signature style pe un vagon și să îi vedem pe Irlo și Kero colaborând la un „married couple” – 2 vagoane alăturate au fost desenate, reprezentând doi polițiști căsătorindu-se. I-am văzut pe Pass desenând o pasăre minunată, plină de culoare și pe Sweet Damage Crew lucrând la un mural.


Pisică Pătrată

A fost foarte frumos să stăm în gara cu o atmosferă cu totul schimbată, să ne adunăm într-un spațiu urban care capătă o nouă înfățișare și un alt vibe, chit că doar pentru un scurt timp. Sperăm să vedem din ce în ce mai multe evenimente de acest gen în București, până una alta suntem încântați că există Train Delivery și că, atunci când vine vorba de București, avem mult potențial.


Kero


Seyr, Sweet Damage Crew

Intrați pe facebook-ul nostru pentru mai multe fotografii de la Train Delivery, cele de mai sus sunt pe film, courtesy of feeder.ro.

Leave a reply (we review all comments)