La Dâmburi @ Satu Mare

La Dâmburi – Festivalul de Muzică și Cultură @ Satu Mare
25-26 iulie, 12:00

Festivalul „La Dâmburi” este structurat pe mai multe seturi de activități, astfel, pe parcursul celor două zile de festival, vă invităm să luați parte la:

King of the Hills – Live music contest. Ne propunem să promovăm tinerele talente din domeniul muzical. Astfel, cel mai talentat artist din cadrul concursului va primi un premiu în valoare de 200$.
Streetball Contest. Tinerii sătmăreni sunt provocați la socializare prin mișcare, în cadrul unei competiții de Streetball @ La Dâmburi, în data de 26 iulie. Evenimentul va cuprinde și un concurs pe echipe – 3 vs. 3 – dar și un concurs individual – aruncări de 3 puncte.
Reprezentații de artă stradală. Evenimentul va aduce în Satu Mare o serie de artiști stradali – grafferi – precum și un artist de space painting. Aceștia vor avea ca sarcină să se exprime creativ asupra unei teme precum multiculturalismul, cultura sau tineretul.
Concerte. Scopul principal al acestei secțiuni a festivalului este divertismentul, dar și promovarea tinerelor talente locale. Astfel, pregătim 2 zile de concerte care să aducă La Dâmburi cât mai mulți tineri, prieteni ai muzicii Rock, Reggae, Punk și Electro.

fb event

În data de 25 Iulie avem un Line-up mai light cu Soft Rock și Reggae, astfel, îi vom urmări pe: The Amsterdams / Pistol cu Capse / We Singing Colors / One Lion (Live band) / Straight up.

Iar în 26 Iulie vor concerta trupe de Rock, Metal, Punk și Surf Rock pe scena La Dâmburi. Trupele prezente sunt: The Idoru / Dots / Grave for Sale / Flare / Untold Faith / Blackhoney.

Vă invităm să luați parte și la cele două afterparty-uri, organizate în fiecare dintre cele două seri, unde vor întreține atmosfera DJ recunoscuți la nivel local, regional sau național, cum ar fi Vlad Bretan, MadLiquid, DJ Sauce și alții.

Leave a reply (we review all comments)