Project x Party 2 @ Daimon

Project x Party 2  – K-lu b2b DJ Sauce & Vlad Dobrescu @ Daimon
24 iulie, 20:00

Joi, 24 iulie, Project X Party revine la Daimon Pool & Club. Cu de două ori mai multă poftă de distracție și cu K-lu & DJ Sauce și Vlad Dobrescu în spatele platanelor – evenimentul se anunță cel mai tare pool party al verii.
Ești amator de piscină și vrei să prinzi și câteva raze de soare înainte de party? Te așteptăm începând cu ora 20.00 să ne facem încălzirea cu Submarine Brain Damage – pahare de bere cu shot-uri de tequila incluse.
După un warm-up antrenant susținut de Vlad Dobrescu, la miezul nopții, K-lu și DJ Sauce vor urca la pupitru pentru un show back2back dinamic, în timp ce jocurile din piscină vor continua pe tot parcursul petrecerii. În funcție de preferințe, veți putea participa la competiții de Surfboard Pool Wrestling , Beer Pong, Water Wars sau Wet T-shirt Contest. Pentru amatorii de nopți albe, după ora 2.00 Vlad Dobrescu revine la platane pentru after party-ul care nu va lăsa pe nimeni să se odihnească.
Intrarea la concert este liberă pentru fete în intervalul 20.00 – 00.00, urmând ca după ora 00.00 costul general al accesului să fie de 20 RON. Dacă doriți să beneficiați de o reducere în valoare de 5 RON, puteți rezerva un bilet prin intermediul magazinului online Daimon, iar la intrare veți plăti doar 15 RON. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Vlad Dobrescu (DJ set)
Vlad Dobrescu este membru fondator al label-ului Facem Records, în cadrul căruia activează ca MC, DJ și producător. Ca DJ, seturile sale se remarcă prin îmbinarea hip-hop-ului clasic cu piese funk și elemente de turntablism ce mențin publicul antrenat atât în cazul warm-up-urilor de concert, cât și al party-urilor. A susținut show-uri alături de artiști de renume internațional, precum Grandmaster Flash, Onyx, Afrika Bambaataa, DJ Jazzy Jeff și mulți alții.
https://www.facebook.com/vladobrescu
https://vladdobrescu.bandcamp.com/

DJ Sauce (Facem Records/RSG Squad/Downsound)
Din punct de vedere muzical, stilul lui DJ Sauce sare din tipare. Îmbină genuri precum rock, funk, oldies (considerând că muzica adevărată nu are vârstă), ajungând într-un final la muzica electronică. Mixurile lui reprezintă o experiență cu totul nouă și deosebită. De altfel, DJ Sauce este apreciat pentru că oferă ascultătorilor din fața platanelor un show de tip „old to the new”.
http://www.facebook.com/DJSauceee
https://soundcloud.com/sauce-facem-records/

K-lu
K-lu este un DJ și producător din Timișoara prezent pe scena electronica din anul 2005, promovând genuri muzicale ca funk, hip-hop și breaks. Cu un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, se evidențiază prin seturi dinamice menite să aducă un plus de bună dispoziție pe ringul de dans. Implicat în diferite proiecte și trupe, a concertat în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara, precum și în afara țării. Elementele audio-video aduc un plus de inedit show-urilor lui.
https://www.facebook.com/djKLU
https://soundcloud.com/k-lu

fb event

1 thought on “Project x Party 2 @ Daimon”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W17 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)