We Tour 2014

  • by

We Tour 2014
19 iulie – 10 august

Ajuns la a 6-a editie, cel mai mare turneu de sporturi urbane din tara se pregateste de plecare.
We Tour, adica role skate bmx si break dance, este un turneu ce promoveaza sportul urban in peisajul autentic romanesc si strange in fiecare an zeci de rideri profesionisti din toata tara dar si din diverse colturi ale lumii.
La fel de nerabdatori ca si noi ? Iata traseul final al turneului We Tour 2014 realizat cu sprijinul Mountain Dew!
Noi avem deja bagajele facute, sticlele la rece, drept urmare nu ne ramane de facut decat sa speram ca si voi sunteti pregatiti pentru o luna incendiara, plina de distractie, competitii si plimbari!
Cu fiecare an care a trecut, We Tour a devenit mai mare si mai mare, astfel ca anul acesta in cadrul Street Delivery a avut loc prima etapa a Campionatului National de Sporturi Urbane sprijinit de We Tour,  unde a fost construit si un skate-park special pentru acest eveniment.
Continuam etapele din cadrul campionatului cu cele mai tari competitii de acest gen din tara si deschidem seria de evenimente cu un Welcome Session in Bucuresti, 19 – 20 Iulie.

Tare ca Piatra 26 – 27 Iulie, Piatra Neamt
Summer Roll 2 – 3 August, Cluj
Gravity Summer Jam 9 – 10 August, Constanta

Mai multe detalii despre traseu, program si participanti puteti gasi pe facebook , iar pentru inscrieri puteti trimite un mail la adresa wetourworld@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.