Hand Crafted – Social Yard Sale @ Casa de pe chei

  • by

Hand Crafted – Social Yard Sale @ Casa de pe chei
19 iulie, 12:00

Grădina Casei de pe Chei va găzdui “Hand Crafted. Social Yard Sale” – târg cu vânzare de produse ale unor ong-uri și proiecte ce susţin sau au la bază cauze sociale și comunităţi defavorizate.

La târg vor expune:
Atelier Simpluș – prima afacere socială dezvoltată de către Asociaţia Aliat. În atelier se realizează jucării din materiale textile după desenele copiilor, jucării de serie după schiţe de designer și huse pentru laptopuri, tablete și telefoane.

Meşteshukar ButiQ – este o reţea de întreprinderi de economie socială ce își propune revalorizarea meșteșugurilor tradiţionale rome. Produsele sunt realizate de mâinile iscusite ale meșteșugarilor romi, majoritatea fiind manufacturate în cooperativele Romano ButiQ.

Sacoșa de pânză – este un proiect Viitor Plus care oferă o alternativă eco pungilor de plastic prin sacoșe de pânză naturală. Sacoșele sunt lucrate într-un atelier social de către persoane aflate în dificultate.

Reciclare Creativă – un proiect al organizaţiei D’Avent, ce înseamnă acţiuni de educaţie non-formală ale unor oameni pasionaţi de a transforma obiecte, materiale, bucăţi şi bucăţele în lucruri interesante şi utile, ca un manifest al propriei creativităţi.

Pentru inspiraţie vizuală, Cristina Rădulescu prezintă expoziţia “Crezi că tu vânezi branduri și promoţii?”.

Intrarea este liberă.

fb event

Leave a reply (we review all comments)