Crew Love Pool Party – Soul Clap, Baby Prince, Nick Monaco, Khidja @ La Plage Otopeni

Crew Love Pool Party – Soul Clap, Baby Prince, Nick Monaco, Khidja @ La Plage Otopeni
12 iulie, 22:00

Crew Love la piscină este titlul următoarei petreceri Color. Pe 12 iulie Soul Clap, Nick Monaco și ”jumătatea mai bună” a duo-ului Wolf+Lamb, Gadi Mizrahi a.k.a Baby Prince, vor fi prezenți în București, mai exact la piscina La Plage, loc de antrenament soulful funk inspirat de iubitorii și promotorii house-ului sub diverse pălării.

Petrecerea începe la ora 22:00 cu Khidja, iar prețul intrării va fi de 30 de lei până la ora 24:00 și 40 lei după.

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club, între orele 21:00 – 02:00 și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

fb event

SOUL CLAP // Boston, US // Soul Clap Records, Wolf+Lamb Music
facebook
soundcloud
@soulclap

Eli “ELYTE” Goldstein și Charles “Cnyce” Levine trăiesc într-o epocă funk, disco, new jack swing, pentru a intra în starea ce îi ajută să producă un dance-pop strălucitor, absurd, ce se găsește și pe albumul lor de debut, EFUNK. „Am crescut în cultura hip-hop așa că am simțit că acest lucru trebuie să se reflecte în munca noastră.” Împingând mesajul lor muzical mai departe, Soul Clap a lansat cu mândrie Soul Clap Records, o cutie de rezonanță pentru materiale originale, un cadru pentru familia lor funky și un prim-plan pentru talentele nedescoperite din orașul lor natal Boston. Pentru a păstra torța numită vinil aprinsă, label-ul scoate piese doar pe vinil. Soul Clap Records completează, de asemenea, trinitatea acum cunoscută sub numele Crew Love.

BABY PRINCE // New York, US // Wolf+Lamb Music
soundcloud
facebook
@wolflambmusic

De când și-a făcut apariția pe scenă în 2001, Gadi Mizrahi (Baby Prince) a devenit unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai New York-ului. Ca jumătate a Wolf + Lamb, a făcut un impact enorm asupra scenei de petrecere underground din Brooklyn, cu înregistrări sexy alături de artiști locali și organizarea petrecerilor devenite deja legendare, de la Marcy Hotel. Ca producator, stilul său original de un house ludic s-a dovedit a fi la fel de infecțios în străinătate ca la el acasă, câștigând aprecieri și gig-uri internaționale la cluburi precum Fabric, Watergate și Club de Visionaire. Cu o astfel de activitate prolifică ca artist și labelhead, Gadi Mizrahi este în prezent unul dintre cei mai influenți trendsetteri ai muzicii electronice.
Undeva în jurul începutului de mileniu, Gadi l-a cunoscut pe Zev Eisenberg la o petrecere, și Wolf + Lamb s-a născut aproape imediat. Metodele lor au fost impresionante chiar de la început: au fondat Wolf+Lamb Music și au lansat toate piesele lor digital. Decât să faci gig-uri plictisitoare în Manhattan pentru un dolar, au închiriat o mansardă în Williamsburg și au transformat-o în Marcy Hotel, unul dintre locurile cele mai notorii din New York cu petreceri care se lungesc în mod regulat până a doua zi la prânz. La început, cei mai mulți dintre artiștii W + L’s erau tineri și fără experiență, dar Gadi i-a antrenat personal. Până la sfârșitul anului 2009, Wolf + Lamb au scos aproape 70 de înregistrări, au primit premii de la Mixmag și Groove și au fost numiți al treilea label al anului de către revista online Resident Advisor.
Gadi și-a redirecționat atenția și către proiecte secundare. A lansat mai multe producții solo excelente, făcându-și mai întâi apariția pe Wolf + Lamb’s Significant Others EP cu deliricul “I’ll Set Your House,” urmând Ep-ul She Don’t la Spectral Sound și Can’t Stop This Feelin la Simple. A lansat un EP și la Crosstown Rebels alături de Greg Paulus de la No Regular Play, un fost indie-rocker convertit acum la cultul electronic în urma unei petreceri explozive la Marcy. Cu Just One Night, Gadi și Paulus amestecă beat-uri classic house cu ecouri ciudate de disco-punk, folosind ritmuri zimțate, vocodere retro și chiar câteva redări apatice de trompetă. În aceste proiecte, precum și în Wolf + Lamb, Gadi arată o înțelegere rafinată a modului de a face o petrecere să se miște cu ajutorul unor sunete care sunt necontenit profunde, ciudate și în totalitate proaspete.

NICK MONACO // San Francisco, US // Soul Clap Records, dirtybird, Vega Records
facebook
soundcloud
@_nickmonaco

Încă din anul 1990 atunci când Nick Monaco a fost conceput de doi îndragostiți pasionali în adâncimile mistice ale Marelui Canyon, s-a știut că acestui tânar îi este prescris să facă la rândul său magie. Nick este un “copil” din generația ’90 din Bay Area, California de Nord. Îi plac plimbările lungi pe malul mării, apreciază strălucirea soarelui și bass-ul, filtrând totul în funcție de filozofia lui personală – cu cât mai dubios și funky, cu atât mai bine. Destrăbălându-se pe la petreceri house este felul în care Nick își petrece majoritatea weekend-urilor în adolescența sa deloc distantă. Să ii mulțumim lui Dumnezeu pentru părinții săi mereu în deplasare în weekenduri! În timp ce tinerii de vârsta sa se agitau cu playlist-uri si shuffle iPod, Monaco devasta petrecerea cu beat-uri îndrăznețe direct de pe vinyl, cucerind locul și câștigand crowd-ul în stilul true school clasic.
Ca freshman, Monaco devine obsedat de mișcarea turntable și absolut orice conține cuvintele Hip sau Hop, eventual împreună. Petrece câte 5 ore zilnic închis in dormitor exersând scratch-uri și se pare ca exercițiul l-a împins spre perfecțiune pentru că inovațiile sale l-au promovat direct în atenția extraterestrului absolut în domeniu DJ Qbert, care îi solicită contribuția la glosarul instrucțional “Scratchlopedia Breaktannica”.
Nick vă poate spune singur – este la fel de mult influențat de Deee-Lite cât este de Elliot Smith, și pur și simplu poți simți asta în gusturile sale muzicale eclectice și vaste. Și baieții de la Soul Clap sunt de acord – de când au primit demo-ul cu “Set The Table” de la Monaco în 2011, au fost absolut captivați de originalitatea, inocența și ciudățenia sa. De atunci l-au adoptat in familia Soul Clap, salvându-i și un loc pe nava-mamă, Soul Clap Records. Claude Von Stroke direct din birourile Dirty Bird Records a fost la rândul său fascinat de strălucirea si prospețimea lui Monaco.
Când Nick “a lovit” publicul cu “Long Kiss Goodnight (Soul Clap Edit)”, acesta a fost semnat direct pe compilația “Hatched” / Dirtybird, o mișcare plină de interes care l-a propulsat frontal ca reprezentant al viitorului muzical Bay Area. În momentul de față, tânarul Nick Monaco face suav tranziția de la bass-ul puternic de care este fascinat la explorări muzicale deep și emoționale, un semn de maturitate și
un fruct interzis din care vom gusta cât de curând.

4 thoughts on “Crew Love Pool Party – Soul Clap, Baby Prince, Nick Monaco, Khidja @ La Plage Otopeni”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W15: câștigători | Feeder

  2. Pingback: Feeder Golden Ticket W15 | Feeder

  3. Pingback: Feeder Golden Ticket W14: câștigătoi | Feeder

  4. Pingback: Feeder Golden Ticket W14 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)