Dub Fx live @ Barletto

  • by

Dub Fx live @ Barletto
4 iulie, 22:00

Dub fx returns to Bucharest with a new album and a new show! But there’s more!

Dub Fx

Blazing Vibez Soundsystem

Irie Warriors

Brusten

Dub FX, pe numele său adevărat Benjamin Stanford, originar din Australia, a devenit cunoscut datorită faptului că toate piesele sale sunt create cu ajutorul vocii și a unui loop station. Popularitatea lui Dub FX a explodat în 2008, atunci când cu ajutorul unui prieten a filmat un video pe o stradă din Bristol, pentru piesa “Love Someone”. Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube și o pagină Facebook cu peste 600.000 fani, Dub FX se regăsește în ziua de azi ca muzician globetrotter și headliner la cele mai importante festivaluri ale lumii. El revine în București în 2014 cu un nou album a€“ Theory of Harmony – și cu un nou component al crewului, Andy V, a master of the keyboard!

Alături de Dub FX vor mai fi prezenți și băieții de la Blazing Vibez Soundsystem, și anume Undoo, Oldskull, Zodiak și Chesarion.  Ei reprezintă unul dintre cele mai importante crew-uri de reggae și dancehall din România, cei patru selecta având la activ party-uri săptămânale, numeroase mix-uri și colaborări cu artiști cunoscuți din zona muzicală urbană. Vor mai urca pe scenă  Irie Warriors (soundsystem format de către Dani, I-Sheba și Low Freq) of Reggae Pon di Hills fame și Brusten, unul dintre realizatorii emisiunii de bass music de la Radio3net,  MA¼zik Radio Show.

Petrecerea are loc la Barletto Club&Pool, pe strada Oltetului nr. 30, zona Tei. Avem la dispoziție o piscină generoasă, vestiare și spațiu pentru peste 1000 oameni. Începem la 22:00 și terminăm la răsărit, iar biletele se vor putea achiziționa de la intrare la prețul de 30 lei înainte de oră 00:00, urmând ca apoi să coste 40 lei.

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)