Concert acustic Partizan, Luna Amară @ Grădina Verona

  • by


Concert acustic Partizan, Luna Amară @ Grădina Verona
3 iulie, 19:00

Partizan

Istoria Partizan începe în 1982, atunci când „doi prieteni de-o viață, născuți în aceeași zi, au făcut o formație”. Cei doi sunt, bineînțeles, Adrian Pleșca și Răzvan Moldovan, iar formația în cauză este legendara Timpuri Noi – Partizan nefiind la urma urmei decât o altă față a acesteia. Cu texte ironice și o prezență live de neegalat, Artan și Suedezu’ vor trece prin cele mai cunoscute compoziții ale trupei într-un concert plin de energie!

Luna Amară

Luna Amară se apropie de 15 ani de activitate fără compromisuri pe scena rock-ului românesc. Recunoscuți pentru realismul și vehemența mesajelor sociale, abordarea trupei clujene s-a rafinat de-a lungul timpului, cvintetul creându-și un univers stilistic particular deopotrivă agresiv și sensibil, militant și introspectiv.
După ce au lansat la începutul anului CD-ul „Live la Conti”, cu piese de pe primele două albume (acum epuizate), Luna amară pregătesc în prezent primul lor DVD – varianta integrală a concertului live susținut în noiembrie trecut în fostul Hotel Continental, clădire emblematică a orașului Cluj.

intrare 30 lei.
fb event

Leave a reply (we review all comments)