Sabotage Summer Day cu Stick To Your Guns, Coma @ fabrica

Sabotage Summer Day cu Stick To Your Guns, Coma, Perfect Zero for Infinity, Breathelast si Key to the Crown @ fabrica
30 iunie, 19:00

Sabotage isi continua seria concertelor dedicate iubitorilor de alternative music cu primul eveniment Sabotage Summer Day din acest an, ce va avea drept cap de afis trupa americana Stick To Your Guns. Prezentat de Ciuc Premium, Sabotage Summer Day va avea loc pe 30 iunie, in club Fabrica din Bucuresti, line-up-ul zilei reunind alaturi de headliner-ul editiei, alte patru trupe autohtone: COMA, Perfect Zero for Infinity, Breathelast si Key to the Crown.

fb event

Formata din Jesse Barnett (voce), George Schmitz (tobe), Andrew Rose (bass si backing vocals), Chris Rawson (chitara si backing vocals) si Josh James (chitara si backing vocals), Stick to Your Guns este o trupa americana de hardcore, infiintata in 2003 de catre Jesse Barnett, care s-a inconjurat in timp de muzicieni care ii impartaseau pasiunea pentru muzica punk-hardcore. Stick to Your Guns a devenit rapid una dintre cele mai influente trupe din noua generatie, dand nastere in jurul muzicii sale unei adevarate miscari de atitudine, cladita pe libertatea de exprimare, dorinta de autodepasire si pe respectul pentru cei din jur. Dupa trei materiale discografice – “For What It’s Worth”, “Comes from the Heart” si “The Hope Division” – si numeroase turnee in intreaga lume, STYG a lansat in anul 2012 albumul de succes “Diamond”. Materialul marcheaza o maturizare la nivel compozitional si o evolutie clara a stilului muzical, transmitand un puternic mesaj inspirational ce i-ar putea convinge pana si pe cei mai cinici dintre ascultatori. Inovatorul album a debutat in Billboard 200, ocupand prima pozitie in clasamentul Heatseekers si locul 11 in lista celor mai bune Hard Rock Albums. Materialul a inclus single-urile “We Still Believe”, “Bringing You Down (A New World Overthrow)”, “Against Them All”, “Beyond the Sun” si “Diamond”. Albumul s-a clasat pe prima pozitie in topul iTunes al celor mai bune albume rock, succesul sau aducand trupei atat un slot in line-up-ul Warped Tour (2013), cat si un premiu pentru cel mai bun Album Hardcore / Metal oferit in cadrul Independent Music Awards. La inceputul anului 2014, Stick To Your Guns s-a reintors in studio, alaturi de John Feldman (Good Charlotte, Panic! at the Disco) pentru a inregistra cel de-al cincilea album. Pe parcursul inregistrarilor, trupa a confirmat colaborari cu Scott Vogel (Terror), Toby Morse (H2O), Motionless in White si insusi John Feldman.

Vara aceasta trupa Stick to Your Guns se va afla pentru prima data in Romania, concertul sau fiind programat pe 30 iunie, in Fabrica. COMA, Perfect Zero for Infinity, Breathelast si Key to the Crown sunt numele autohtone ce se vor alatura trupi americane in cadrul Sabotage Summer Day, ce isi va deschide usile incepand cu ora 19:00.

Biletele pentru acest show costa 40 lei in pre-sale si pot fi cumparate online, de pe www.MyTicket.ro si www.iabilet.ro, dar si din reteaua Diverta, H20 Shop si Corner Shop.
Biletele vor putea fi cumparate si in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii, la pretul de 50 de lei.

SABOTAGE este o noua platforma de evenimente dedicata muzicii alternative ce isi propune sa devina o “punte de legatura” intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, dar si un punct de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. Primul Summer Day va aduce cu sine un line-up mai numeros, pastrand insa esenta Sabotage: muzica si versuri cu mesaj si, nu in ultimul rand, atitudine! Caci SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

Tags:

3 thoughts on “Sabotage Summer Day cu Stick To Your Guns, Coma @ fabrica”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W13: câștigător • feeder.ro

  2. Pingback: Feeder Golden Ticket W13 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)