O noua vara, un nou Kudos Beach! @ Mamaia


O noua vara, un nou Kudos Beach! @ Mamaia
27-29 iunie

Intram in vara cu:

Mihai Popoviciu

Alin G

Ciorty

Mahony

Ales

Mano -rezident Kudos Beach-

Azteca -rezident Kudos Beach-

fb event

Kudos Beach a aparut din placerea de a ne pierde in zambete si povesti despre nopti vii si zile nesfarsite de soare plin…
Si atunci cand pregatirea pentru primul weekend din sezon insemna doar montarea celor cateva playere si deschiderea primelor beri reci, simteam cu totii ca se intampla ceva important, ce merita sa fie trait secunda cu secunda.
Inainte ca noul Kudos sa creasca din nisip an dupa an sub forma celui mai cool si colorat hot spot de party pe plaja din Mamaia, a fost muzica. Au fost Rosario, Kool, Pagal. Si lista, in continua crestere, a devenit parte importanta din istoria muzicii electronice romanesti.
Impreuna, am fost primii, inainte de labeluri, gig-uri pe stadioane si zeci de mii de Watti.

Anul acesta am mers pentru prima oara in turneu, si a fost minunat in Iasi, Brasov, Bucuresti! Energia cu care Kudos se reinventeza la fiecare sezon, va revolutiona si Kudos.ro, disponibil in tinuta de vara, cu mai multe informatii, fotografii si posibilitati de conectare pentru familia Kudos din toata lumea, de pe 25 iunie.

Ca in fiecare an, un Kudos Beach nou nout, cu un design inovator, e pregatit pentru iubitorii de party cu cocktailuri racoritoare de muzica deep & groovy si artisti surprinzatori; petreceri unice, si Kudos Fest la a treia editie.

Suntem mai multi si mai frumosi in fiecare an. Si pentru asta va multumim. Prin cea mai asteptata petrecere a inceputului de vara: Kudos Opening Weekend!

Leave a reply (we review all comments)