feeder sound LIVE with Vlad Arapasu (dj set) & John Dot S (live painting) buy the Un-hidden Street Art in Romania book feeder sound LIVE with Kozo (dj set) & Irlo (live painting) feeder sound upcoming past releases feeder sound LIVE with MISS I (dj set) & PASR (live painting) The feeder.ro/shop offers a unique selection of works and products created by local artists


O noua vara, un nou Kudos Beach! @ Mamaia
27-29 iunie

Intram in vara cu:

Mihai Popoviciu

Alin G

Ciorty

Mahony

Ales

Mano -rezident Kudos Beach-

Azteca -rezident Kudos Beach-

fb event

Kudos Beach a aparut din placerea de a ne pierde in zambete si povesti despre nopti vii si zile nesfarsite de soare plin…
Si atunci cand pregatirea pentru primul weekend din sezon insemna doar montarea celor cateva playere si deschiderea primelor beri reci, simteam cu totii ca se intampla ceva important, ce merita sa fie trait secunda cu secunda.
Inainte ca noul Kudos sa creasca din nisip an dupa an sub forma celui mai cool si colorat hot spot de party pe plaja din Mamaia, a fost muzica. Au fost Rosario, Kool, Pagal. Si lista, in continua crestere, a devenit parte importanta din istoria muzicii electronice romanesti.
Impreuna, am fost primii, inainte de labeluri, gig-uri pe stadioane si zeci de mii de Watti.

Anul acesta am mers pentru prima oara in turneu, si a fost minunat in Iasi, Brasov, Bucuresti! Energia cu care Kudos se reinventeza la fiecare sezon, va revolutiona si Kudos.ro, disponibil in tinuta de vara, cu mai multe informatii, fotografii si posibilitati de conectare pentru familia Kudos din toata lumea, de pe 25 iunie.

Ca in fiecare an, un Kudos Beach nou nout, cu un design inovator, e pregatit pentru iubitorii de party cu cocktailuri racoritoare de muzica deep & groovy si artisti surprinzatori; petreceri unice, si Kudos Fest la a treia editie.

Suntem mai multi si mai frumosi in fiecare an. Si pentru asta va multumim. Prin cea mai asteptata petrecere a inceputului de vara: Kudos Opening Weekend!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro, powered by Save or Cancel

Feeder (Bucureşti)

ISSN 2734 – 5637 ISSN-L 2734 - 5637

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account