Get to experience Molecule F – A dress to live 4

Get to experience Molecule F – A dress to live 4

And so with the sunshine and the great bursts of leaves growing on the trees, just as things grow in fast movies, I had that familiar conviction that life was beginning over again with the summer.
F. Scott Fitzgerald

A dress to live 4” este conceptul din spatele microsite-ului Molecule F, care iti face introducerea intr-o lume guvernata de stil si feminitate. Pentru ca Molecule F este o capsula concetrata, o entitate stabila, la fel si microsite-ul Molecule F reprezinta esenta tare, sinteza a ceea ce inseamna experienta Molecule F.

Mai mult decat o platforma online de vanzare a designului romanesc, Molecule F este o adevarata experienta care merge pe principiul: un outfit este mai mult decat un outfit, un outfit are o poveste, un outfit te imbraca intr-un personaj si te face sa te simti diferit si special, implicit sa traiesti altfel; lucru inteles de catre clientelela website-ului – gentle women, femeile stilate, savuroase, ce nu au nevoie sa epateze pentru ca puterea lor este perceputa prin atitudinea pe care o afiseaza.

Ingloband filosofia de business Molecule F, Tribal Worldwide Romania a dezvoltat o sectiune concept a website-ului: A dress to live 4. Clasicele poze cu manechin au fost inlocuite de miscarile coregrafice ale dansatoarei si coregrafei Georgiana Caita. Daca moleculele de moda simbolizeaza partile de nucleu, care fac din creatiile prezente pe Molecule F adevarate piese unice, microsite-ul prezinta prin intermediul a 16 tinute, tot atatea tipologii feminine, fiecare cu farmecul si etosul sau. Fiecare tipologie feminina vine cu o sugestie vestimentara “croita” perfect pentru o anumita personalitate, pentru o latura distincta a unei femei complexe. Invaluita in propriile povesti, fiecare optiune vestimentara vine insotita de miscari de dans si versuri sau citate celebre din Mata Hari sau autori precum Emily Dickinson, T. S. Eliot, F. Scott Fitzgerald. Jucause, inocente, delicate, de o feminitate afectata, puternice, stralucitoare sau dramatice, stilurile rochiilor care au puterea de te inzestra cu o dorinta de viata contagioasa, te vor cuceri la primul click.

Leave a reply (we review all comments)