Flash Mob party by Frontline Crew @ Daimon

Flash Mob party by Frontline Crew @ Daimon
21 iunie, 22:00

Sâmbătă, 21 iunie, Daimon Pool & Club se transformă în cel mai mare ring de dans în aer liber din București, unde muzica bună, mișcarea, distracția și diversitatea sunt elementele principale ale unei nopți de vară perfecte.

Începând cu ora 22.00, toți amatorii de petreceri la marginea piscinei sunt așteptați la un warm-up antrenant, asigurat de Cypher, DJ-ul trupei Frontline, care va include muzică pe toate gusturile. Pe parcursul serii, gazdele petrecerii – Frontline Crew – vor susține scurte ateliere, în cadrul cărora vor preda pași simpli de dans persoanelor din public. Astfel, fie că ești pasionat de stilul dancehall, de hip-hop, funk sau preferi muzica house, te vei distra alături de prieteni și vei învăța mișcări noi de la unii dintre cei mai apreciați street dancers din România.

fb event

La ora 1.00, petrecerea va culmina cu un Demo Show susținut de Frontline Crew, care își vor demonstra skill-urile perfecționate de-a lungul anilor. Momentul va fi continuat cu un Flash Mob la care vor putea lua parte toți cei prezenți, pentru a exersa pașii de dans abia învățați.

Frontline Crew este un grup de instructori de dans profesioniști, cu experiență de peste 6 ani în domeniu, perioadă în care au acumulat în palmares numeroase premii în cadrul competițiilor internaționale.
Se remarcă prin versatilitatea stilurilor abordate și prin introducerea în România a unor concepte inovatoare, precum Dancing Catwalk, Vogue & Waacking.

Prețul biletului este de 15 RON la intrare și de 10 RON prin rezervare online pe www.daimonclub.ro. Rezervările se pot face și telefonic, la numărul 0749 259 981.

Vino să te distrezi în pași de dans și să iei parte la cel mai tare Flash Mob din această vară!

Tags:

2 thoughts on “Flash Mob party by Frontline Crew @ Daimon”

  1. Pingback: concurs feeder W12 – câștigătorul este… | Feeder

  2. Pingback: concurs feeder w12 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)