ShortsUP prezintă “Aventuri Animate” @ Cinema City

ShortsUP prezintă “Aventuri Animate” @ Cinema City
20 iunie, 18:00

Ultima zi de școală e prima zi de vacanță la cinema!
Vineri, pe 20 iunie, de la ora 18:00, ShortsUP şi Cinema City prezintă “Aventuri Animate. Filme scurte pentru familii isteţe“, un program de scurtmetraje premiate conceput special pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani.

Timp de o seară, sala de cinema va fi invadată de personaje de poveste și lumile lor fascinante. Animaţiile selectate pentru programul din 20 iunie vorbesc despre puterea prieteniei dar și despre eroii curajoși care schimbă lumea dintr-un foc.

Programul e deschis de câştigătorul premiului OSCAR pentru cea mai bună animaţie scurtă a anului, un film difuzat în premieră în România. Domnul Hublot (r. Laurent Witz, Alexandre Espigares, Franța/ Luxemburg, 2013) e povestea unui personaj timid care se teme de necunoscut. Dar când ROBOT PET devine colegul lui de apartament, totul se schimbă.

Mai multe despre program pe: shortsup.ro/aventuri-animate

Biletele se pot fi achiziționate in avans de pe cinemacity.ro sau de la cinematograful Cinema City din AFI Palace Cotroceni la prețul de 25,5 LEI pentru adulti si 15 LEI pentru copii, în limita locurilor disponibile.

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)