Noaptea Studiourilor Foto 2014 @ București

Noaptea Studiourilor Foto 2014 @ București
20 iunie, 18:00-00:00

Noaptea Studiourilor Foto nu inseamna doar o vizita la studio. Cuvantul cheie al evenimentului este interactivitatea. De aceea, fiecare studio participant a organizat pentru public o serie de activitati care transforma vizitatorii, pe rand, in model sau fotograf.
Mai mult, in majoritatea studiourilor fotografii vor realiza, pe langa celelalte activitati, sedinte foto cu publicul, in urma carora vizitatorii vor primi cate o fotografie profesionala in format tiparit, oferita de Epson, unul din partenerii oficiali ai Noptii Studiourilor.

In plus, toate studiourile vor oferi sedinte foto gratuite, vouchere de reduceri la sedintele foto si pentru inchirierea studio-urilor si multe, multe alte premii si surprize.
Pe tot parcursul serii, dar mai ales dupa incheierea ei, va asteptam la Ludic, pub-ul oficial al evenimentului (Aaron Florian 3A, zona Armeneasca), pentru mai multe fotografii in studioul mobil de la Stan Miles, proiectii cu fotografii de la evenimentele din studiourile participante si o tombola cu premii de la Nikon, Epson si F64.
Noaptea Studiourilor Foto aduce cate ceva pentru toata lumea: fotografie de fashion, produs, nunta, copii si viitoare mamici, fotografie de concert, ateliere si workshop-uri, expozitii, concursuri cu premii, petreceri si cocktailuri, vouchere de reduceri si sedinte foto gratuite si nu in ultimul rand o multime de informatii utile si povesti frumoase din lumea fotografiei.

fb event

Ai chef de un party? Treci pe la Uncle Jeb Studio si pe la Giumbuslook, unde cei de la Sugar & Lime au pentru tine cele mai delicioase cocktail-uri si unde se vor organiza mini-sedinte foto cu publicul vizitator. La Uncle Jeb Studio vei avea ocazia de a participa si la demonstratii de printare 3D, impreuna cu cei de la 24pe7.ro.
La Artklub vei putea testa unul din numeroasele obiective pe care le poti inchiria de acolo, dar vei si putea deveni, pe rand, fotograf sau model, intr-o serie de sesiuni si ateliere foto interactive.
La Art Photo Studio vei fi fotografiat ca un star rock, intr-un setup glam si cu recuzita speciala.
Ce zici de un workshop foto? La Nikon Studio vei asista la workshop-uri de fotografie culinara cu fotograful Radu Dumitrescu si vei putea participa la street action cu Mihai Stetcu.
La Aventura Studio vei descoperi workshop-uri de fotografie de produs si portret, la Caseta Studio se organizeaza un workshop de fotografie fashion, la Studio Foto Bucuresti, la Venus 5 si la Loading Studio vei putea asista la workshop-uri de machiaj, urmate de sesiuni foto. Poti gasi demonstratii de machiaj si la Epic Bar, unde acestea vor fi completate si de o expozitie de fotografie de concert.
Tot cu o expozitie foto te asteapta si fotograful Oltin Dogaru la The Pot, iar la Foto Cabinet vei fi intampinat cu un pahar de sampanie asezonat cu povesti despre Bucurestiul si fotografiile de pe vremea bunicilor intr-un spatiu minunat de pe Lipscani.
Esti curios sa vezi cum sunt fotografiate, in mod profesional, autoturismele? La Chroma Studio vei avea ocazia sa descoperi, cu ajutorul unei Skoda Yeti 4×4 si a unui Fiat 500. De asemenea, Chroma este singurul studio care organizeaza ateliere de productie video.
Faci fotografii, dar ai vrea sa stii cum sa le imbunatatesti? Vino cu ele la La XMedia Studio, unde fotografii ti le vor analiza si iti vor explica punctele tari si punctele slabe ale productiilor tale.
Pentru copii si viitoare mamici, dar si pentru cupluri, Karuka Studio si Light & Shadow Studio organizeaza mini-sedinte foto gratuite de tip portret, iar la Rebel Studio vei putea asista la un seminar despre fotografia de nunta.
Iar daca vrei sa afli mai multe despre luminile de studio, dar si despre cum sa iti alegi un studio foto, treci pe la Vertizontal, unde vei afla toate informatiile de care ai nevoie.

Leave a reply (we review all comments)