Sectiunea Urbana Burn @ Electric Castle Festival

  • by


Sectiunea Urbana Burn @ Electric Castle Festival
19-23 iunie

DIRT ON FIRE (bmx&mtb) | GO SKATEBOARDING DAY (skate)

Ca si cum Die Antwoord, Gramatik, Sasha si alti 130 de super-artisti n-ar fi fost indeajuns, festivalul Electric Castle o pune de inca un spectacol. Intre 19-22 iunie, atunci cand toata suflarea urbana ia o gura de muzica proaspata, burn intra pe fir si adauga putina adrenalina la curtea Castelului Banffy.

Line-up-ul de sport extreme al castelului include:

— Un traseu nou-nout de dirt freestyle pentru BMX si MTB, pentru cei care fac gravitatia sa se incline de cate ori se urca pe biciclete. Si, ca sa il inauguram asa cum se cuvine, am chemat la castel oaspeti de seama din Polonia, Germania, Ungaria sau UK, ce or sa aterizeze direct pe linia de concurs de la DIRT ON FIRE, sustinand cu fiecare run cuvantul cheie: “evolutie”. Alaturi de ei, cei mai tari rideri romani vor fi super pompati pentru a tine ritmul. Dirt-ul de la Electric Castle va fi hot!

— N-am uitat de Ziua International a Skaterilor si le pregatim un cadou. burn sarbatoreste GO SKATEBOARDING DAY la Electric Castle mai ceva ca in povesti, timp de 4 zile si 4 nopti. Motive sunt destule: un setup pentru cat mai multe portii de antrenament si super-premii pentru super-trickuri. Pe 21 iunie, burn ii recompenseaza pe cei mai buni dintre ei pentru Best Tricks & Best Romanian Riders. Plus un Happy Go Skateboarding Day!

Asa ca, fie ca ramai cu picioarele pe pamant sau incerci sa atingi norii cu skate-ul sau bike-ul, noi te asteptam la celalalt spectacol de la Electric Castle. In spot-ul burn, non-stop. Intre 2 concerte tari, inainte ca noaptea sa dea drumul boxelor sau oricand e liniste pe scena la Electric Castle, in sectiunea urbana burn focul nu se stinge niciodata.

fb event

Leave a reply (we review all comments)