Harap Alb continua devine HAC!

HAC #11

In episodul 11, Stefan afla ca iubirea de frate e un lucru complicat. Mara are o intalnire cu o pelerina. Lardea e ajutat de un prieten nou. In episodul secundar din acest numar incep noile aventuri ale lui Miron. Plecat in cautarea unui cristal misterios, Miron descopera un obiect din copilarie. In Fluviul Soaptelor aflam cum pot sta niste pietre pretioase pe un cerb si ce se intampla cand te speli cu lacrimi de zeu. Mai multe noutati despre revista in Laboratorul HAC.

Incepand cu acest numar, editura aduce cateva schimbari majore principalei sale publicatii: titlul si logo-ul revistei “Harap Alb continua” se prescurteaza in “HAC!“, venind ca un raspuns natural catre miile de fani care oricum asa o numeau. A doua schimbare este largirea echipei de desenatori prin alaturarea lui Cristian Darstar, care va ilustra povestea cu Miron zis Gerila “Inima gheturilor”. De asemenea, stilul cromatic este unul nou, la fel si tipografia, de unde o mai mare calitate a imaginii. Avem si un filmulet cu noua imagine a revistei chiar aici.

Din 15 iunie, noul numar al revistei a ajuns in librarii si in chioscuri de presa din toata tara.
Speram ca toate aceste imbunatatiri sa va apropie si mai mult de benzile desenate HAC! si nu uitati ca daca vreti sa primiti revista inaintea tuturor, nu trebuie decat sa va abonati.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)