Session – Let’s skip the intro [informalist, Katsell, Tibbs] @ Sound Lounge Club

Session – Let’s skip the intro [informalist, Katsell, Tibbs] @ Sound Lounge Club
14 Iunie, 22:00

Noul label de evenimente Session. va invita la deschiderea sezonului de vara 2014 printr-un super party, in Sound Lounge Club (Centrul Vechi – Valea Regilor).

Acest eveniment ii are la butoane pe dj-ii Katsell, Informalist si Tibbs si se intituleaza deloc modest Session. – Let’s skip the intro. Acestia vor duce petrecerea de la 115 la 130 bpm si inapoi si promit ca vor asigura un vibe fresh si underground. Genurile dominante vor fi Deep House, Techno, Garage, Tech House dar si Ambiental, Downtempo si chiar Acid-Jazz. Experienta lor atat ca DJ cat si ca producatori vor asigura o diversitate si o originalitate rar intalnita la un astfel de party.

Katsell este DJ de un an si producator de trei ani. Genurile pe care acesta le abordeaza atat in productie cat si atunci cand pune muzica sunt deep house cu usoare tente de techno, garage, tribal si merge chiar pana la hiphop. Ii plac melodiile cu ritm puternic si bass pronuntat.
soundcloud
mixcloud

Informalist este un DJ neconventional care nu doar uneste doua melodii pe acelasi ritm, ci le si remixeaza pe loc, adaugand sunete care mai de care mai diverse, formand un sound cu adevarat unic, original si autohton.
soundcloud
mixcloud

Tibbs, pe numele lui din buletin Tibi, va aborda tot genul techno insa intr-o nota mai ambientala, pastrand totusi ritmurile puternice care au consacrat acest gen. Facand parte activa din noul curent de techno aparut recent in Bucuresti, atat ca producator cat si ca DJ, Tibbs vine sa completeze line-up-ul serii.
soundcloud

fb event

Leave a reply (we review all comments)