2 ani de Dianei 4

2 ani de Dianei 4
13 – 15 iunie, 11:00

Un grup de prieteni ne-am hotarat acum 2 ani sa cream un mix de locuri intr-unul singur: bar, club, centru cultural, spatiu educativ. Vedeam cam la fel lucrurile de la inceput si asta a ajutat mult. Am cautat o casa veche si ieftina. Am gasit in schimb una speciala. Cu o istorie complicata. Un monument istoric dar nu in sensul conventional si legal al termenului. Cladirea a fost nationalizata, s-au perindat multi locatari prin ea, a functionat ca locatie a unui serviciu de informatii. A revenit in 2007 in proprietate privata. Toate epocile si-au lasat amprenta asupra ei.

In aceasta succesiune am intervenit si noi. Cu un design minimal care speram ca naste curiozitate si in acelasi timp familiaritate. Intre timp a devenit un loc de intalnire, dezbatere, creatie si implicare, eliberat de presiunea comunismului. Au trecut doi ani de la deschiderea Dianei 4, doi ani interesanti si frumosi. Am organizat zeci de evenimente, am aflat povesti si am facut parte din ele. Nu am fi reusit sa dam acestei case viata fara toti cei care isi pun creativitatea si resursele in sprijinul comunitatii.
De aceea, ne-am hotarat sa sarbatorim acest lucru impreuna cu voi. Toti cei care ne-ati fost alaturi la concerte, expozitii, teatru si dezbateri in tot acest timp.

Vineri, 13 iunie
Camil si Rock Dj

Sambata, 14 iunie
Pixels
John Reily

Duminica, 15 iunie
We Singing Colors

fb event

Vineri 13 iunie deschidem petrecerea cu Camil si Rock Dj care invart discuri de mai bine de 10 ani, timp in care nu au stat in loc ci au sapat constant dupa muzica. Dj seturile lor dezvaluie influente de tot soiul si aduc divagatii aventuroase pe ringul de dans.

Sambata 14 iunie, dupa concertul la Streetdelivery, Pixels vin in Dianei pentru a sarbatori 2 ani de Dianei 4. Evenimentul coincide si cu ziua lui Andreas Aron, actualul basist si vocal Pixels. Concertul o sa beneficieze de o atmosfera speciala si proiectii realizate de popski & creativelaboratories.
facebook.com/ThePixels

Imediat dupa o sa ne puna muzica The Funky Mamas.
The Funky Mamas have been playing clubs around Europe since 2005, including London, Paris, Bilbao, Madrid, Berlin and most recently Moscow. Resident in Bucharest but citizens of the UK, France and Spain, they will be bringing their unique blend of soulful house, funky disco and balearic tunes to Dianei 4 for their happy birthday bash!
Soundcloud.com/rigus

Duminica 15 iunie incheiem aniversarea celor 2 ani cu trupa We Singing Colors pornita in 2010 ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams). We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum sunt 3: Andrei Hategan la voce si chitara, Roxana Niculae la voce, clapa si alte jucarii, si Vlad Ionescu la tobe.
facebook.com/wesingingcolors

Tags:

Leave a reply (we review all comments)