Noua colectie Krack se lanseaza in exclusivitate @ Street Delivery 2014

Noua colectie Krack se lanseaza in exclusivitate @ Street Delivery 2014
+ multe alte surprize din partea brandului autohton!

Krack pastreaza traditia initiata anul trecut si lanseaza noua colectie in premiera la Street Delivery, ocazie cu care brandul de streetwear autohton sarbatoreste 1 an de la debutul oficial.

Brandul va fi prezent pe strada Arthur Verona pe durata celor 3 zile de eveniment, pregatindu-le celor prezenti o multime de surprize: o noua colectie, prima colaborare cu un alt streetbrand autohton: Boule, precum si reeditarea, intr-un numar limitat, de doar 60 de bucati, a celui mai de succes model marca Krack: „Fuck The Police Tee”.

Inspirata din peisajele urbane pe care le vedem zilnic, noua colectie Krack este numita generic „PACE CARTIERULUI”, articolele in editie limitata punand accent pe individualitatea personalitatii umane, mesajele fiind directe: din strada, pentru strada. Toate designurile au fost concepute de Koma, creative director & owner Koma Studio.

Colaborarea dintre Krack si Boule este marcata prin doua modele de tricouri, acestora urmand sa li se adauge pe parcurs si alte articole vestimentare. Atat ele cat si restul produselor se vor putea achizitiona in perioada 13, 14, 15 iunie, de la Street Delivery, urmand ca in cel mai scurt timp acestea sa fie disponibile si pe shop-ul online krack.

Krack este un streetbrand de lifestyle romanesc care isi doreste sa aduca in prim plan calitatea la fiecare nivel al creatiei: design, mesaj si, nu in ultimul rand, materiale folosite. Proiectul isi propune asadar sa ofere tinerilor o alternativa solida pe nisa deja existenta de streetwear, dorind totodata sa ridice stacheta in ceea ce priveste cultura urbana locala.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, riders, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate.

Leave a reply (we review all comments)