UrbanoSUNETE @ Colectiv

UrbanoSUNETE @ Colectiv
6 iunie, 22:00

Unul dintre cei mai versatili freestyle-rappers din românia, Emil Teleagă aka AFO, ne șoptește în umbra celui mai mare anonimat, că are un invitat surpriză, ce ni-l va revela în seara evenimentului!!
Și noutățile nu se opresc aici – întregul sistem audio din clubul Colectiv va fi înlocuit pentru UrbanoSUNETE (6.06.2014) cu o nouă linie, un sistem care, ne asigură prietenii de la Music Gear, o să facă oprirea la eveniment un MUST – un deliciu sonor – putere și fidelitate!

fb event

UrbanoSUNETE” este un concert-concept de Hip Hop live, cu instrumente pe scenă, vizuale de excepție și cu mesaj excelent, pus în rime.

„Pentru UrbanoSUNETE am căutat ce este mai fresh la ora actuală, în 2014 și câteva nume ne-au stârnit interesul prin calitatea actului artistic, prin autenticitate, prin talent și prin forta creativă de a duce stilul inspirat mai departe.”, declara echipa Sunete

În acest sens, organizatorii au căutat elementele care construiesc un act live de calitate și așa s-a ajuns la următorul line-up:

Omu Gnom & Dj Pilu – cu inspiratul album foarte proaspăt lansat – „Atenție la Neatenție”, propspăt întorși din Londra!

Freestyle Show:
AFO cu Vali Umbră (voce), Big Blunt (chitară/voce), Dan Basu (visuals) și Cretu (tobe), un live act în formulă completă, îmbinat cu freestyle, unul dintre show-urile must-see din România lui 2014!

Chimie & Dj Al*bu
Recent Chimie a lansat un album extrem de inspirat și pătrunzător, în stilul lui caracteristic – „Strada Strâmbă” si alaturi de DJ Al*bu ne va lua pe sus sâmbătă seara!

De asemenea, în seara de vineri, 6 iunie – club Colectiv ne-a „construit” o ofertă de nerefuzat, astfel că berea Ciuc la 0,5 L va costa 6 lei, iar pentru domnișoare, se pregătesc cocktailuri alese – Cuba Libre și Vodka Orange – 12 lei. Așadar, calitatea muzicii va fi dublată de calitatea băuturilor fine, la prețuri preferențiale.

Bilete:
– 15 lei până la miezul nopții.
– 20 lei după miezul nopții.

facebook.com/sunetelive

Tags:

Leave a reply (we review all comments)