The Fresh – UNArte 150 ani @ Curtea UNArte

  • by


The Fresh – UNArte 150 ani @ Curtea UNArte
31 mai, 22:00

The Fresh îl aduce la București pe George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe Nightmares On Wax în cadrul evenimentului ”Ziua Porților Deschise” al Universității Naționale de Arte din București pe 31 Mai.

Curtea UNArte din Calea Griviței va fi locul de desfășurare al unei sesiuni de jazz, hip-hop, soul și nu în ultimul rând funk, țesut cu măiestrie de-a lungul timpului în seturile ce l-au consacrat pe George Evelyn de-a lungul unei cariere de peste două decenii. Aproape de lansarea unui nou album Nightmares on Wax – „N.O.W IS THE TIME”, George e încântat să revină la București pentru a lua parte la festivitățile celei mai importante instituții de arte frumoase.

”Ziua Porților Deschise” începe devreme, cu o serie de activități pe timp de zi ce includ workshop-uri și demonstrații din partea studenților ca arderea ceramicii, bijuterie, tehnici tradiționale în gravură și sculptură, prelucrarea metalului și a sticlei, prezentări de modă și scenografie, urmate de o serie de concerte la iarbă verde în curtea universității. Mai multe detalii despre activitățile de zi aici.

Începând cu ora 22:00 intrarea va costa 20 de lei și va rămâne gratuită pentru posesorii de carnet de student UNArte.

Nightmares on Wax
facebook
soundcloud
Golan
Fouchat
Charlie the rabbit king

fb event

Leave a reply (we review all comments)