Maraton pe lac @ Complex Sunrise, Ciric, Iasi

Maraton pe lac @ Complex Sunrise, Ciric, Iasi
31 mai – 1 iunie, 22:00

Complexul Sunrise Ciric este locatia care va acomoda cele 3 scene ale petrecerii – scena electro, scena cantarilor live si zona de zi (Sunday stage).
Informatii despre Maraton pe lac și locatiile de vanzare a biletelor in avans sunt disponibile in curand pe pagina de facebook si pe pagina evenimentului.

Electro Stage
Francesco del Garda
Raresh
Barac
Dubsons
Stephen Moto

Live Stage
Subcarpati
Argatu’
Marwan
Keeble
Kaze

Sunday Stage
Vera
Cristi Cons
Vincentiulian

O traditie frumoasa a inflorit la Iasi de cateva primaveri incoace – Maratonul de inceput de an, in aer liber, la soare si iarba verde. Artistii, indiferent daca ii cunosti de ani de zile sau sunt pentru prima data in Romania, iti aduc de fiecare data sound-uri noi, ultimele lor creatii si cele mai noi productii, iar natura din jur ofera petrecerii aerul ala de “in sfarsit e vara”, vacanta si libertate.
Maratonul e party-ul unde bucuria ne uneste pe toti pentru ca pe toti ne aduce la un loc muzica, dansul, placerea de a ne regasi si de a trai aceste noi momente impreuna.

Muzica – Bucurie – Impreuna unul

Nimic nu se compara cu muzica live unde trairea e mai puternica asa ca anul asta o punem in scena si ii dam toata atentia, iar daca tot am observat ca la rasarit ne creste cheful de dans, am zis sa facem si o scena de zi pentru cat e duminica de lunga!

In total, peste 18 artisti vor concerta pe malul lacului Ciric la prima editie Maraton din 2014!

Prezent pe line-up-ul Maratonului inca de la prima editie din 2009, cand era in plina afirmare, Raresh a devenit intre timp o adevarata forta pe scena electronica internationala. Sa-l avem din nou alaturi de noi la Iasi – unde revine intotdeauna cu drag – este un privilegiu si mare motiv bucurie.

Cap de afis la scena de muzica electronica a Maratonului este un talentat italian aflat in plina ascensiune cu care Raresh a impartit de multe ori pupitrul si colaboreaza deja la proiecte comune.
Francesco del Garda si-a descoperit dragostea pentru muzica la varsta de 16 ani si de atunci, cu multa munca si ambitie a evoluat constant ajungand recent sub aripa protectoarea a agentiilor JesusLovedYou & Zu::Bar si pe line-up la Next Wave Ibiza si Sonus Festival. Stilul sau personal este un amestec perfect de funk, techno si groovy house cu influente diverse insa intotdeauna potentat de un bass corpolent si puternic.

La Maraton scena live ii aducem pe Subcarpati – o trupa de flacai vrednici care toarna folclor romanesc in boxe si mixeaza laudabil muzicile vechi cu cele noi, sirbele cu trip-hop-ul, doinele cu hip-hop-ul, horele cu dubstep-ul.

Evenimentul Maraton se va desfasura in zilele 31 mai – 1 iunie 2014 in cadrul Complexului Sunrise, pe malul lacului Ciric in Iasi.

Bilete in avans la pretul de 25 de lei sunt disponibile la:
Bacau – Zebra Club (bld Marasesti nr. 5) +40 751 292 540
Iasi – The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica nr. 5) +40 232 242 430

Bilete disponibile in seara evenimentului:
30 RON pana in ora 12:00
40 RON dupa ora 12:00
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Leave a reply (we review all comments)