Alex Niggemann, Victor Stancov, BOg @ Studio Martin

  • by
Alex Niggemann, Victor Stancov, BOg @ Studio Martin

Alex Niggemann, Victor Stancov, BOg @ Studio Martin

30 mai, 23:00

Alex Niggemann – read the feeder insider w/ Alex Niggemann interview
https://www.facebook.com/alexniggemann.official
https://soundcloud.com/alexniggemann

Victor Stancov
https://www.facebook.com/victorstancovro
https://soundcloud.com/victorstancov

BOg
https://www.facebook.com/bogmusic
https://soundcloud.com/001bogmusic

Perseverent și încăpățanat, Alex mai poate fi caracterizat ca fiind un tip impulsiv și autocritic. Caracteristici care în cazul unora s-au dovedit a fi defavorabile, în cazul lui Alex au fost avantaje care au croit drumul catre o carieră remarcabilă de DJ și producător.
Succesiunea de release-uri la label-uri precum Get Physical, Tsuba, Supenature, 8bit, Poker Flat, AEON și Soulfooled (label-uri personale) dezvăluie varietatea stilistică a acestui producător, capabil să
“mânuiască” vocal-heavy house music, cât și “darkish” techhouse. Modelarea stilului său muzical prezintă orientări “Chicago”, “mids 90’s” și “Techno-House”, regăsite în stilul său chiar și în prezent.
Seturile sale l-au purtat peste tot în lume, iar Paranoid Funk Work Tour, a stârnit o agendă “nebună” ce a cuprins 40 de show-uri într-un maraton extins pe durata a trei luni. Acest turneu în forță a celebrat albumul de debut al lui Alex, “Paranoid Funk”, ce a fost lansat la Poker Flat în vara anului 2012. În 2013, “Tangram”, scoasă tot la Poker Flat, a cauzat o mișcare masivă pe ringurile de dans, oferind o privire în viitorul luminos al artistului Alex Niggemann.
2014 sună și mai bine, “Materium” fiind cuvântul de ordine atunci când ne referim la Alex. Boss-ul AEON și Soulfooled a “aruncat” bomba, acest release “cu greutate” la Poker Flat Recordings ridicându-se la aceleași standarde înalte cu care ne-a obișnuit și până acum.

Vrei să visezi cu ochii deschiși? Atunci vino devreme, pentru că aceastei petreceri îi dă startul Victor Stancov, iar muzica sa chiar poate face asta. Cu 2 release-uri la Soulfooled, “A little bit like Hornsby” și “7th Minor” și altele “pe țeavă”, Victor este deja un artist apreciat care nu dezamăgește niciodată. Proaspat câștigător al Burn Residency Mix-Off 2014, BOg face și el parte din line-up. După piese lansate la label-uri cunoscute precum Fumakilla, Crosstown Rebels și Akbal Music, direcția către care BOg se îndreaptă este și ea una foarte clară. Aaa! Să nu uităm! Succes la Ibiza, BOg!

20 lei înainte de ora 00.00 / 30 lei după ora 00.00

fb event

Leave a reply (we review all comments)