Jazzulescu @ Kretzulescu

Jazzulescu @ Kretzulescu
27 mai, 20:30

Catrinel şi nişte Domni pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu, invitaţie la improvizaţie în prima noapte de Jazzulescu din 2014

La Jazzulescu va fi acompaniată de către Albert Tajti, Adrian Neacşu şi Alex Kocsis.

Asocierile de stiluri şi experienţe creează amprente sonore cu totul noi. Cu o trupă de acest fel, o efemeridă preţioasă, ne vom întâlni în prima ediţie din 2014 a seriei de evenimente Jazzulescu la Kretzulescu. Pe 27 mai, de la ora 20:30, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu vin Catrinel şi nişte Domni.

Catrinel Bejenariu face performing arts de mai bine de zece ani, îmbinând actoria cu muzica sub diverse forme. A fost voce pentru Slang, Urma, l’Orchestre de Roche, Butterflies in My Stomach. Catrinel colaborează acum cu tineri muzicieni de jazz în formule care se diversifică de la un concert la altul. A ales experimentul atât în actorie, cât şi în muzică, pentru melanjul neaşteptat de trăiri şi sunete.

Albert Tajti, tânăr pianist de jazz, foarte apreciat şi recunoscut pentru modul original de a interpreta. Improvizaţiile lui sunt întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru muzicienii cu care colaborează..

Adrian Neacşu a ales muzica după ce a studiat artele plastice. Cântă la chitară bas şi contrabas şi face parte din proiecte de jazz, dar nu numai. În prezent colaborează cu Iordache şi Paolo Profeti.

Alex Kocsis îşi priveşte talentul ca pe o îndeletnicire şi abordează ritmul într-o manieră organică. Este toboşarul trupei Breeze, un proiect bossa nova.

Intrarea este liberă.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)