Stick Around – Street Art Expo

Stick Around – Street Art Expo @ Parcarea Ciclop

Ladies and gents, painters and writers, illustrators and graphic designers, artists, prima expoziție internațională de StreetArt din România e pe cale să se întâmple.

Vineri, 23 mai cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor de Artă, artistul Creaturi Drăguțe prezintă la Ciclop primul Paste-up super combo de proporții mari.

Pornind de la ideea că un astfel de eveniment nu s-a întâmplat niciodată înRomânia, deși pe plan internațional e o activitate populară, Creaturile pasionate de cultură urbană au pus la cale un eveniment cu scop artistic educativ care să arate oamenilor și această latură a manifestării artistice de stradă: paste-ups & stickers. Au făcut apel la artiști recunoscuți din România dar și din alte țări pentru a trimite seturi de stickere create de ei înșiși, stickere care vor fi folosite la un colaj impresionant.

Cum în România fenomenul nu este încă foarte răspândit, până acum, cele mai multe pachete de stickere au venit din afara țării. Astfel artiștii au trimis materiale din țări precum: USA, Franța, Australia, Italia, Spania. Indonezia, Turcia, Germania, Bulgaria, Canada, Olanda, Mexic, Japonia, Portugalia, Israel, Brazilia, Rusia și multe altele. În total au fostprimite aproximativ 10 000 de stickere și paste ups de la peste 200 de artiști.

La eveniment, colajele de stickere vor fi realizate de artistul Creaturi Drăguțe, iar spectatorii sunt invitați să deseneze și să lipească și ei stickere în cadrul workshopului Stick Around.

fb event

Tags:

1 thought on “Stick Around – Street Art Expo”

  1. Pingback: Female power in local street art • feeder.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.