Main Sounds 2 – Pig & Dan // Livio & Roby // Sit @ Casa Presei (curtea interioara)

Main Sounds 2 – Pig & Dan // Livio & Roby // Sit @ Casa Presei (curtea interioara)
23 mai, 23:00

Open air party w/ Main Sounds ep2.
Cifra 2 este tema petrecerii, asa ca fi o seara back-2-back:

Pig & Dan
http://www.residentadvisor.net/dj/pigndan
https://soundcloud.com/pig-pig-and-dan

Livio & Roby
https://soundcloud.com/livio-roby

Sit (Cristi Cons & Vlad Caia) – Live act
https://soundcloud.com/cristi-cons
https://soundcloud.com/vladcaia

Zece (jbd & Vali Dobrogeanu )
https://soundcloud.com/zece

fb event

Pe 23 Mai va invitam sa luati parte la al 2lea episod din seria petrecerilor Main Sounds. Fiind a2a intalnire, ne-am gandit ca cifra 2 sa dea si tema petrecerii, asa ca am pregatit o seara Back-2-Back. Si locatia este una speciala – Casa Presei, in curtea interioara, iar daca vremea ne va fi potrivnica, sala Victoria este pregatita sa ne gazduiasca. Pe langa decor, show de lumini si servire pe masura asteptarilor, vom avea si un line-up mai mult decat interesant.

Incepem prezentarile cu headliner-ii, PIG & DAN, care inca din 1999 ne surprind cu sound-ul lor special. In 2013 acestia si-au consolidat pozitia in randul producatorilor techno prin release-uri la Cocoon, Terminal M, Inner City si Bedrock. Nici casa lor de productie, Elevate, nu o duce prea rau – in primele luni ale lui 2013 au fost scoase nu mai putin de 6 EP-uri, semnate de Patch Park, MiniCoolBoyz sau Broombeck.

Livio & Roby nu mai au nevoie de vreo prezentare, fiind unii dintre cei mai apreciati DJ romani. Release-urile de la Vakant, Desolat, SCI+TEC, Viva, Fumakilla si Saved Records i-au propulsat pe cei doi la pupitrele celor mai mari evenimente din lume – Time Warp Italy, Cocoon Heroes, Viva Warriors si Desolat Showcase.

Cristi Cons si Vlad Caia au inceput colaborarea inca din 2006, iar numele de SIT a aparut mai tarziu. Munca de studio si carierele separate in plina dezvoltare au facut proiectul sa fie unul greu de intalnit in ciuda calitatii sale. In seara de 23 Mai ne vom bucura de un live act SIT, cum nu multi au avut ocazia sa asculte.

Zece, au devenit o prezenta constanta la evenimentele de underground din Bucuresti si pe care suntem incantati sa-i avem in line-up-ul nostru.

Locatie: Casa Presei (curtea interioara)
Piata Presei Libere nr.1

Tags:

2 thoughts on “Main Sounds 2 – Pig & Dan // Livio & Roby // Sit @ Casa Presei (curtea interioara)”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W9: cîștigători | Feeder

  2. Pingback: Feeder Golden Ticket W9 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)