Lansare Plastilina @ Str. Olari nr. 8


Lansare Plastilina @ Str. Olari nr. 8
18 mai, 19:00

Lansăm Plastilina, loc de bine, platformă de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold. Inaugurarea va avea loc în cadrul Romanian Design Week cu spectacolul “Stăteam întinși în pat” de la Aualeu Teatru și un concert surpriză. După expoziția personală de la Ateneul Român și după expunerea lucrărilor de mari dimensiuni „Calul Titanilor” și „Numen” în spațiul public, MishaDiaconu expune ansamblul de lucrări „Materie și spirit” la deschiderea Plastilina, loc de bine.

Vă așteptăm într-o grădină de povești cu încăperile de trăsură și grajd remixate designish într-un spațiu creativ de stat la taifas, de modelat plastilină și de ronțăit spectacole de teatru și muzică.
Plastilina este o reconversie colorată a unei case din Bucureștiul vechi situată în strada Olari numarul 8 și un nou proiect de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold.

Spatiul este împărțit în 2 zone: casa propriu-zisă, construită în 1893, care va fi folosită de Imbold pentru a găzdui proiecte culturale din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică și anexele – garajul de trăsură și grajdul – care vor găzdui o cafenea cu meniu special bazat pe produse românești. Barul va fi construit în fosta cameră a vizitiului și pe toate mesele vom aduce plastilina colorată pentru modelat. Plastilina va funcționa ca un generator de încasări pentru proiectele Imbold și ca un catalizator de trafic și expunere pentru artiștii cu care colaborează. Momentan, proiectul este gândit ca un pop-up pilot pe durata verii și va găzdui în grădină sau indoor evenimente din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică.
Dacă aveți idei și propuneri de proiecte curajoase, le așteptăm la hai@plastilina.ro.

fb event


Tags:

1 thought on “Lansare Plastilina @ Str. Olari nr. 8”

  1. 29 mai, anul de gratie 2014 – seara aglomerata, nu ai loc sa arunci un ac la plastilina. doua domnisoare nu mai prididesc sa serveasca… din cand in cand, cand nu incurca comenzile sau si le amintesc… dorim un compot de ce o mai fi ramas… de vreo 45 de minute, cu indulgenta – dupa alte surse prezente, de mai bine de o ora… reamintim in mod repetat domnisoarelor ca il asteptam, suntem asigurate ca vine… si vine! un domn mustacios – probabil pr-ul, care ne anunta acru ca una dintre distratele domnisoare – si citez – “il tot cauta (pe compot, n.a.) si nu il gaseste. va aducem altceva sau nota?” in calitate de direct debitor ai celor 129 de RON datorati in contul serviciilor, iau foc si atitudine si comunic respectuos ca daca respectiva domnisoara, care a si recunoscut, de altfel, la un moment dat ca a uitat de compotul cu pricina, respectiv colega dumneaei in egala masura de prompta ar fi cautat compotul de ce o fi fost cand ar fi trebuit, respectiv in urma cu vreo 45 de minute (repet, cu indulgenta), l-ar fi gasit in timp util, inainte sa fie servit la masa de vis-s-vis… sunt informata de acelasi mustacios ca este prima seara a domnisoarei in serviciul plastilinei si ca sunt mai bine de 30 de persoane care trebuie servite, asa ca as face bine sa o las mai moale cu atitudinea… tonul ma irita si mai dihai si replic cum ca as fi asteptat cel mult niste scuze pentru intarzierea compotului de ce o fi fost, nicidecum o predica insolenta si o invitatie la o alta terasa, motiv pentru care sunt informata prompt de mustacios ca insotitorii minori (2 la numar) ocupa abuziv o masa retrasa (nedorita de nimeni altcineva, in conditiile in care mai erau cel putin alte 3 mese, mult mai bine pozitionate) fara sa fi fost trasi la raspundere pentru aceasta, dupa care sunt lasata efectiv vorbind singura… morala: atmosfera shabby chic nu bate insolenta amploaiatilor; plastilina poate deveni frecventabila doar cu distonocalmul la purtator. poate!

Leave a reply (we review all comments)