Made in RO ediția 4 @ Impact Hub Bucharest

Made in RO – Târg de design românesc ediția 4 @ Impact Hub Bucharest
17-18 mai

DESIGNIST ți-a pregătit o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc.
Evenimentul este parte integrantă a Romanian Design Week și se va desfășura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).
Ediția a 4-a Made in RO – Târg de design românesc deschide Romanian Design Week – are loc în primul weekend de festival. Iar tema acestei ediții se aliniază temei centrale a festivalului. Astfel, pornind de la abordarea de anul acesta a Romanian Design Week – Designul în spații publice, provocarea pe care o lansăm sunt obiectele inspirate de spațiul urban.
Urban Interior, tema ediției a 4-a Made in RO, înseamnă piese ce preiau şi reinterpretează elemente de arhitectură urbană sau simboluri, embleme ale spaţiului urban în care trăim. Piese inspirate de amintiri, experienţe, constraste care ţi-au marcat interacţiunea cu oraşul sau de elemente separate (fontul unei firme vechi, un element al unei faţade, un pattern, anumite materiale) care sintetizează imaginea sau interacţiunea cu spaţiul public.
Urban interior se traduce prin obiecte care aduc spațiul urban la interior, nu sub forma unor experimente artistice, ci sub forma unor piese ce s-ar integra familiar, cosy, smart interioarelor contemporane.

mai multe info pe designist.ro

Leave a reply (we review all comments)