Autor @ Sala Dalles

Autor – Târgul de bijuterie contemporană @ Sala Dalles
17-18 mai, 11:00

Târgul de bijuterie contemporană Autor vine cu o ediție de primăvară colorată și surprinzătoare, cu artiști din toate colțurile lumii și premii pe măsură! Ne pregătim de o călătorie vizuală fără limite, așa că vino cu noi în expediție pe 17 și pe 18 mai la Sala Dalles!

Creativitate fără granițe. O prezență internațională din ce în ce mai extinsă confirmă integrarea în comunitatea bijuteriei contemporane – peste 20 din cei 62 de participanți vin din afara țării: Chile, Columbia, Taiwan, Bulgaria, Italia, Grecia, Korea, SUA, UK, Franța etc. Bijuteria contemporană din România e în plină efervescență, iar asta se vede cel mai bine atunci când artiștii sunt față în față cu publicul, dar și cu alți artiști din țări și medii creative atât de diferite.

Cele mai multe premii. Relevante și valoroase, premiile confirmă o realitate: comunitatea și evenimentul Autor merg în direcția bună:

– continuă Autor Awesome Award (AAA), care a deschis drumul acum două ediții: un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florența
Premiul MNAC: o bijuterie aleasă de curatorii muzeului intră în colecția permanentă MNAC – un pas uriaș în lumea artei contemporane pentru autorul piesei.
Premiul Joya: participarea pentru un designer român la cel mai important eveniment de bijuterie de artă din Spania, Joya Barcelona.
– un curs de bijuterie oferit de școala de bijuterie Assamblage din București unui designer promițător, la început de drum
LAO Grand Prix – școala de bijuterie Le Arti Orafe Florența susține jumătate din costurile unui un an întreg de studiu
– premiul Elle: “cea mai vândută revistă de modă din lume” alege în cadrul evenimentului un designer, premiat cu un articol dedicat în ediția iulie 2014

Prima revistă de bijuterie contemporană
Născută firesc, dintr-o nevoie a comunității, pe 7 mai, la MNAC se lansează primul număr al revistei de bijuterie contemporană AUTOR – bilingvă, bianuală, un mediu de exprimare și un pașaport virtual către alte medii artisitice, galerii și evenimente.

Primăvara asta, Autor apare ca un explorator adevărat, cu povești, aventuri, tovarăși de drum și bijuterii minunate, din toate colțurile lumii – vino să le asculți, să le vezi și să le descoperi pe 17-18 mai la sala Dalles!

facebook.com/AUTOR.jewelry

ORAR:
sâmbătâ 17 mai: 11.00 – 21.00
duminică 18 mai: 11.00 – 20.00

Prețul unui bilet de intrare: 10 lei

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.