Spring Haggle @ Carol 53

  • by


Spring Haggle @ Carol 53
10 mai, 10:00

O dată cu venirea primăverii şi totodată a căldurii, cred că fiecare dintre noi am făcut curăţenia de primăvară dar şi rocadă, înlocuind hainele groase de iarnă cu cele de primară-vară. Cu siguranţă mulţi dintre voi aţi răstălmăcit toate hainele din sezonul trecut. Eu una după ore întregi de stat în faţă şifonierului, înconjurată de haine, mi-am dat seama că desi multe dintre “piesele” ce au avut cândva atâta însemnătate, acum parcă magia lor a pierit şi a venit momentul să meargă mai departe la cineva care le va preţui la fel de mult, poate chiar mai mult decât am făcut-o eu.

Împreună cu alţi târguitori am strâns destule obiecte şi haine care au fost cândva printre preferate, iar dacă voi sunteţi curioşi va invităm sâmbătă 10 mai de la ora 10 la Casa Carol 53 să scotociţi prin ele şi să va “înnoiţi” dar mai ales să NEGOCIAŢI totul la un preţ bun pentru că de dată asta propunem o singură regulă jocului nostru de-a târgoveţii: negocierea. FĂRĂ PREŢURI MAI ÎNAINTE STABILITE!
Ne vom baza pe principiul oferta-cerere, şi se va târgui până când ambele părţi vor ajunge la un acord în ceea ce priveşte valoarea obiectului. Băieţi şi fete, să nu credeţi că puteţi aduce doar haine! Sperăm să vedem la târguială noastră şi cărţi, CD-uri sau orice alte lucruşoare aveţi fiecare!
De la ora 19:00 : concert Lily and The White Tiger
fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)