Modul nou de dans contemporan pentru începători

  • by


Modul nou de dans contemporan pentru începători
7 mai-1 iunie, 19:30

Structura cursului abordeaza dansul din punctul 0 al miscarii. Asadar, cursul este adresat chiar si celor care nu au participat niciodata la un curs de dans, dar sunt entuziasmati sa incerce. Prin exercitii de miscare, coregrafii, improvizatii, stretching vom dezvolta modalitati de a ne misca intr-un mod armonios. Incalzirea de la inceputul fiecarui curs are drept rol introducerea voastra in atmosfera cursului, pregatirea corpului pentru miscare, cat si a atentiei pentru a va putea concentra mai usor.
O componenta importanta este aceea de Laborator. Pe baza temelor propuse de coregrafi, veti lucra impreuna intr-un mod interactiv si progresiv. In Laborator vom modifica si dezvolta toata informatia acumulata pe parcursul sesiunilor de dans.
Partea de tehnica de miscare a fiecarui curs, ca si cea de stretching are ca scop dezvoltarea capacitatilor voastre fizice, cat si dezvoltarea memoriei musculare, toate acestea pentru a crea o postura eleganta si corecta din punct de vedere fizic.Uneori, am observat dorinta acuta a cursantilor nostri de a sta peste program sa mai exerseze sau sa discute despre ceea ce s-a intamplat de-a lungul sesiunii de dans descrisa mai sus.

Asteptam inscrierile voastre pe adresa danscontemporan@gmail.com, cu numele si numarul de telefon.
Modulul pentru incepatori este conceput pentru 8 sesiuni de dans, de doua ori pe saptamana, iar durata acestuia este cuprinsa intre 7 mai – 1 iunie 2014.

Ne vom intalni in fiecare miercuri (19:30 – 20:45) si duminica (13:00 – 14:45). Durata unei sesiuni de dans este de 1 ora si 30 minute, miercuri, si 1 ora si 45 minute – duminica. Ai nevoie de echipament lejer in care te poti misca liber, sosete sau pantofi de dans.

Abonamentul este de 250 ron si se achita integral inaintea inceperii primului curs. Locurile sunt limitate, in cazul in care nu reusiti sa va inscrieti va asteptam la urmatoarele module. Suma primita nu se returneaza.
Studioul de dans este in zona Timpuri Noi, strada Logofat Tautu, nr. 68 A, in fosta fabrica Crinul.
Pentru mai multe informatii puteti suna la: 0736 687 906, 0741 113 365.

Modulul de incepatori va fi sustinut de coregrafii Vlad Merariu si Simona Deaconescu.
Ne puteti sustine pe Facebook si pe blog.
Va asteptam cu drag!
fb event.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)