feeder insider w/ Bass Turbat

Bass Turbat sunt la fel de activi cum ne-au obișnuit: tocmai au filmat un clip alături de fanii lor la piesa Where the party at, în colaborare cu Bridge Committee, și se pregătesc de party-ul Get Darker. Am vorbit cu ei despre muzică și nu numai, interviul după click.

Muzica e pentru noi…mai mult decât un hobby
Fără bass, nu… se aud decât medii și înalte
Micul dejun al campionilor este format din… o cafea și juma’ de cui
Am vrea să ajungem la un party cu… Jack U
O piesă de succes are mereu… multe ore de muncă în spate
Bass Turbat în trei cuvinte… Ambitie, Atitudine, Profesionalism
După party-uri, ne place să… mergem la after-party
Ne inspiră sound-ul… fresh, ieșit din tipare
Când eram mici, voiam să ne facem… skater (Hardplay) și DJ (Unlocka)
Bun e gustul…vinului roșu sec

Ana Grama: Hello, guys! Să facem cunoștință. Cine este Bass Turbat?
Bass Turbat: În prezent, Bass Turbat e format din Unlocka și Hardplay.

A: După o activitate intensă de 3 ani, vă pregătiți de primul vostru album. La ce să ne așteptăm? Vor fi piesele noi diferite de sound-ul vostru din trecut?
BT: Albumul va conține atât piese mai vechi cât și multe piese noi, multe dintre care nu sunt înca în stadiu final.

A: Unde vă găsim vara asta? Cu cine veți colabora, cu cine ați colabora?
BT: În iunie suntem la festivalul de la Palilula (Craiova), în iulie băgăm la Electric Playground (Timișoara), tot în iulie pregătim un free open air mini-fest de ziua lui Unlocka, iar în rest, atunci când nu avem evenimente, ne puteți găsi în studioul Bass Turbat lucrând la primul nostru album. Avem o piesă cu Junkyard, una cu Bridge Committee, una cu DUBios Sound, una cu Alex Mish și încă vreo două piese în lucru cu artiști ale căror nume nu vrem să le facem publice pentru moment.

A: Dacă ar fi să stați la o bere, de povești, cu trei muzicieni români și trei străini, care ar fi aceștia?
BT: Dacă vorbim de cei cu care ne place să stăm la bere și o facem în mod curent, atunci clar e vorba despre Silent Strike, Freqax și Junkyard (ROA). Dacă e să vorbim de artiști pe care nu-i cunoaștem înca dar ne-ar face plăcere, ar fi vorba despre Grasu’ XXL, Roman de la Zdob și Zdub și desigur Connect-R. Iar dintre artiștii străini, abia așteptăm să bem o bere cu Distance, Habstrakt și What So Not.

A: Feeder împlinește 10 ani acum, în 2014. Cum v-a influențat site-ul, personal sau profesional?
BT: Este primul blog românesc de care ne-am îndrăgostit și l-am urmărit zilnic mulți ani la rând. Faceți o treabă excelentă și abia așteptăm să sărbătorim împreună și următorii 10 ani de activitate.

A: Ați filmat de curând un videoclip la piesa „Where the party at?”, alături de fanii voștri. Când îl lansați? Cum a fost la filmări?
BT: Da, este al doilea nostru clip. Am filmat în Expirat câteva cadre alături de prieteni și fani dar mai avem de filmat încă două locații. Intenționăm să-l lansăm pe 17 mai. Țineți-ne pumnii!

A: Cum vi se pare scena muzicală electronică românească? Ce genuri v-ar plăcea să auziți mai des pe la party-uri?
BT: Scena este în creștere dar este mereu loc de mai bine. Ne-ar plăcea să vedem mai mulți promoteri dispuși să încerce lucruri noi, să invite artiști ce promovează un sound mai fresh. Vrem să auzim mai mult Trap, Neuro, Dubstep clasic și Deep Drum&Bass.

A: Un mesaj pentru cititorii feeder?
BT: Dacă vă place ceea ce facem, vă mulțumim pentru toată susținerea voastră, iar dacă nu cunoașteți încă, vă așteptăm la GetDarker, pe 23 mai in club Colectiv, unde ne puteți vedea alături de Distance, Darkside, Congi, Transparent si multi altii.

A: Mulțumesc mult!

Bass Turbat facebook.

photos by feeder.

Seria completă de articole din rubrica Feeder Insider aici.

Leave a reply (we review all comments)